Anca şi Ştefan Lungu au devenit părinţii unei fetiţe

.

Anca şi Ştefan Lungu sunt fericiţii părinţi ai unei fetiţe care s-a născut pe 30 mai. Natalia a venit pe lume mai repede decât trebuia, în luna a 8-a de sarcină, luând prin surprindere pe toată lumea, însă atât ea, cât şi mămica ei sunt în perfectă stare.

 


 

„Naşterea a fost OK, s-a desfăşurat rapid, am ajuns de dimineaţă la spital, au operat-o şi acum cea mică este sănătoasă, la secţia de Neonatologie. Nu ştim când ne vom întoarce acasă. Anca va sta în seara aceasta la Terapie Intensivă. Copilul e bine, urlă din răsputeri, sper să se facă soprană… Este un sentiment incredibil, sunt tată!',a declarat Ştefan Lungu, la Antena Stars.

 

Vedeta Antena 1 a mărturisit că sunt cei mai fericiţi părinţi, iar ziua de 30 mai are o semnificaţie aparte: Dacă e un lucru pe care l-am învăţat de la viaţa, acela e ca nimic nu-i întâmplător! Ieri am adus-o pe lume pe micuta Natalia cu mai bine de o luna înainte de termen. Ne-a luat pe toţi prin surprindere ca mai apoi sa descoperim ca în calendarul crestin ortodox in ziua de 30 mai este sărbătorit Sf.Mc. Natalie. Minunea noastră s-a născut de ziua ei! E micuta dar puternica si ne-a transformat deja in cei mai fericiti oameni de pe pământ. Bine ai venit pe lume, lumina noastră!’, a scris fericita mămică pe pagina de Facebook.


 

Anca şi Ştefan Lungu s-au căsătorit în urmă cu un an, cei doi organizand nu una, ci trei ceremonii. A fost mai întâi nunta-surpriză din Toscana, acolo unde Anca a ajuns crezând că va realiza un shooting pentru revista Viva!. A urmat căsatoria civilă de la Bucureşti, iar, în final, cununia religioasă din frumoasa insulă  a Greciei, Lefkada.