Anca Serea și familia, prima fotografie în formulă completă. Fiul cel mare este cu un cap mai înalt decât ea

.

Anca Serea a organizat o petrecere cu ocazia zilei de naștere a băiețelului ei, Noah. Micuțul care a împlinit șase ani i-a avut alături pe cei patru frați ai săi, precum și pe cei mai buni prieteni ai săi. Cu această ocazie, familia s-a reunit și Anca, însărcinată a șasea oară, s-a bucurat că au reușit să facă fotografii în formula completă. David, băiatul cel mare al Ancăi, în vârstă de 17 ani acum, a atras toate privirile datorită înălțimii sale. Tânărul trece de 1.90 m și este cel mai înalt din familie și îi depășește inclusiv pe mama sa și pe Adi Sînă.

Copiii Ancăi Serea au avut parte de activități într-un oraș în miniatură din București, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar. În spațiul de joacă colorat, atmosfera a fost întreținută de o zână ca în povești, iar sărbătoritul Noah s-a cățărat în labirintul imens din locație, în turnul magic și în piscina cu bile moi și colorate și a coborât pe tobogane alături de prietenii lui.


După o porție sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea tortului personalizat, de culoare albastră, cu tematica Pokemon.

„A fost o zi frumoasă alături de oameni dragi la petrecerea lui Noah de la Miramagica Park Orășelul Copiilor! Le mulțumim tuturor că ne-au fost alături. Am făcut, în sfârșit o poză în care suntem toți 8′, declară Anca Serea. Vedeta este însărcinată și va deveni mamă pentru a șasea oară la finalul acestui an.


Anca Serea este mămica a cinci copii: Sarah (12 ani), Ava (6 ani), David (17 ani) şi Noah (7 ani), însă a declarat recent că ia în calcul şi un al şaptelea copil.