Anca Serea si Adi Sînă – Ce frumoşi sunt împreună!

 Florentina Liutic
.

Anca Serea şi Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Vedeta Prima TV şi solistul de la Akcent îşi trăiesc cu multă discreţie povestea de dragoste şi reuşesc să îşi faca timp şi pentru ei, deşi sunt părinţii a 4 copii.

 

anca si adi

Pe contul său de Facebook, Anca a postat o fotografie în care apare fericită alături de Adi, care o o îmbrăţişează cu multă dragoste. Cei doi sunt extrem de cool, iar Anca scrie că au avut parte de o după-amiază frumoasă împreună.

 

În emisiunea „Constantin 60', prezentatoarea Prima TV vorbea mai demult despre relaţia ei cu Adi Sînă: „Relatia a inceput mult mai tarziu, dar a ajuns acum, la stadiul de familie in toata regula, cu „o mama, patru copii, un artist si un catel”.

 

Cei doi au împreună 2 copii, Anca mai având alţi doi copii dintr-o relaţie anterioară, iar vedeta Prima TV nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil.

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton