Anca Serea a avut probleme de sănătate din cauza alimentației: „Au fost destul de grave”. Ce dietă ține acum

.

Anca Serea a avut probleme de sănătate din cauza alimentației. Cu timpul, însă, a învățat să mănânce corect. Soția lui Adi Sînă arată impecabil la cei 42 de ani ai săi și nici n-ai spune că a dat naștere la șase copii până acum. Iată ce dietă ține acum și cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari! Ce alimente nu consumă aproape niciodată vedeta?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Anca Serea a avut probleme de sănătate din cauza alimentației. Aceste necazuri au învățat-o însă, în timp, cum, cât și ce să mănânce, pentru a fi sănătoasă, dar și pentru a-și menține silueta. Partenera de viață a lui Adi Sînă are șase copii și reușește să se laude în continuare cu o siluetă de invidiat. Aflați în continuare ce dietă ține!

Anca Serea este întotdeauna o apariție, indiferent de eveniment. Vedeta are o siluetă suplă, ca trasă prin inel, chiar și după cele șase nașteri prin care a trecut. Pentru a le satisface curiozitatea fanilor, soția lui Adi Sînă a dezvăluit ce dietă ține și cum arată meniul ei. În trecut, ea a avut unele probleme de sănătate, chiar grave, din cauza alimentației.


Citește și: Ce aliment trebuie să mănânce Anca Serea, obligat-forțat, de când are probleme de sănătate: „Nu îmi plăcea, dar acum…'

Citește și: Anca Serea a făcut anunțul despre al șaptelea copil: „O să-l fac, cu siguranță!'

Citește și: Cum arată vila în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Au șapte camere și o grădină superbă

Citește și: Carmen Brumă a pozat topless la 45 de ani: „Cred că vârsta biologică este și alegerea ta'

Anca Serea a avut probleme de sănătate din cauza alimentației


Unul dintre secretele siluetei soției lui Adi Sînă este că nu mănâncă excesiv. După problemele de sănătate pe care le-a avut, Anca Serea mănâncă trei mese pe zi regulat. În plus, susține că nu prea îi place proteina animală, lucru care o ajută să se mențină în formă.

„Eu nu mănânc excesiv. Având în vedere că am avut niște probleme de sănătate care au fost destul de grave, care erau legate și de partea asta a alimentației sănătoase, mănânc trei mese pe zi regulat și eu nu prea sunt mare fan proteină animală, în general, de când mă știu și am grijă, sunt cumpătată. Nu pot să spun că fac excese, indiferent de zi și de orice sărbătoare ar fi’, a povestit Anca Serea pentru Spectacola.


În plus, Anca Serea nu se dă prea tare în vânt nici după dulciuri. De Paște, vedeta a gustat doar din pască. În schimb, preferă să mănânce acru și sărat.

„Dulce nu mănânc aproape deloc, pentru că nu-mi place gustul, mai degrabă mănânc acru și sărat. Este un noroc faptul că nu sunt fan dulciuri. Am avut pască și cozonac de Paște, dar cred că am mâncat un pătrățel de pască, atât. Am grijă, sunt atentă la ce mănânc’, a adăugat ea.

De asemenea, și stilul de viață hiperactiv o ajută pe Anca Serea să aibă aceeași siluetă de ani buni. Fosta prezentatoare TV nu are timp să stea jos la masă, fiind întotdeauna pe fugă.


„Nu apuc niciodată să stau la masă, bine, nici nu avem suficiente scaune (n.r. râde). Am luat o masă cu câteva locuri, iar noi de obicei suntem mult mai mulți când mâncăm’, a mai mărturisit soția lui Adi Sînă.


Cum au petrecut Anca Serea și Adi Sînă de Paște

Anul acesta, Anca Serea și Adi Sînă au petrecut Paștele în familie, acasă. Fosta prezentatoare TV a avut parte de câteva ajutoare în bucătărie: mama și copiii săi. Împreună, aceștia au gătit diverse preparate tradiționale, cum ar fi sarmalele și drobul.

„Copiii m-au ajutat și ei la gătit. Sarah a vopsit ouăle, mamaia i-a ajutat la tocatul legumelor pentru salata de boeuf, cu mama am făcut sarmalele pe la 12 noaptea, ca toată lumea, doar că nu suntem puțin mai mulți și este ceva mai voluminos. La copii le plac așa și așa mâncărurile tradiționale, în mare noi nu mâncăm miel, eu nu mănânc deloc, Adi mănâncă, dar nu am făcut.


Mama a făcut un drob, dar mai mult ca o ruladă și a pus foarte puțin miel, dar nu am mânca. Fiind foarte diferiți, ca și personalitate, au niște fixații culinare, pe care eu le respect și știu exact ce să le gătesc, dar foarte mare succes au avut sarmalele în foi de varză anul acesta. Unii le mănâncă decojite, alții normal și tot așa’, a conchis fosta prezentatoare TV.

Sursă foto: Facebook, Instagram, George Pruteanu