Anca Serea, însărcinată a şasea oară. Ce fotografie sexy a postat pe Instagram, gravidă în şase luni

.

Anca Serea este însărcinată a şasea oară, dezvăluirea fiind făcută abia astăzi, când este deja gravidă în şase luni. Anca Serea a ascuns foarte bine burtica de gravidă şi pentru că a fost dintodeauna foarte slabă, iar această nouă sarcină nu face excepţie. Însărcinată în şase luni, soţia lui Adi Sînă a pozat sexy fără probleme şi burtica a trecut neobservată pentru fanii săi de pe Instagram.

Vestea că familia numeroasă a artistului Adi Sînă se mărește a surprins şi nu prea. Anca Serea a declarat întotdeauna că nu se opreşte la cinci copii, aşa că era de aşteptat să revină cu un anunţ legat de sarcină.


Anca Serea este gravidă în şase luni deja, după cum a declrata în Unica, şi burtica nu a dat-o de gol până acum, chiar dacă fosta prezentatoare TV nu s-a ferit să pozeze destul de sexy pe care le-a postat pe Instagram. Este drept că în ultimele luni, bruneta a purtat haine largi şi sacouri care i-au ascuns zona taliei, deşi a fost o prezenţă populară la evenimentele mondene de anul acesta.

Anca Serea va naște în luna iulie, cel de-al şaselea bebeluş al familiei Sînă fiind o fetiţă care se va numi Leah.


În vârstă de 38 de ani, Anca Serea i-a dăruit soțului ei trei copii: Noah, Ava și Moise Petru. Înainte să se căsătorească cu Adi Sînă, ea a fost soția afaceristului Filip Poplingher cu care are doi copii: David și Sara.