Anca Serea și-a angajat bonă și menajeră, dar gătește zilnic pentru cei 6 copii: „Organizez lucrurile în urma lor”

.

Anca Serea și-a angajat bonă și menajeră, dar gătește zilnic pentru cei 6 copii. Am aflat cât de mult se implică Anca Serea în treburile casnice. Pe contul său de Instagram, soția lui Adrian Sînă a oferit răspunsuri la cele mai mari curiozități ale fanilor ei. Având o familie numeroasă, formată din șase copii, aceasta a fost întrebată cum reușește să se împartă între carieră și viața de familie. Iată răspunsul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Anca Serea și-a angajat bonă și menajeră, dar gătește zilnic pentru cei 6 copii. Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Vedeta a cunoscut succesul pe plan profesional și se bucură de o familie frumoasă și numeroasă. Ea este mamă a șase copii, doi fiind din căsătoria cu fostul partener, David și Sara, iar ceilalți patru sunt din actuala căsnicie cu artistul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah. Recent, pe contul său de Instagram, aceasta a mărturisit că este extrem de implicată când vine vorba despre treburile casnice, chiar dacă beneficiază de ajutorul unei menajere și a unei bone.


De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat cum se descurcă Anca Serea cu creșterea celor șase copii. Vedeta a recunoscut că rolul de mamă nu e deloc unul ușor, pentru că implică multă responsabilitate și necesită o bună organizare.

Citește și: Cum se înțeleg Anca Serea și soacra ei. Motivul pentru care nu a trecut niciodată pe la ea:„Eu cu atât mai puțin…’


Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog:„Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii’

Citește și: Cum arată Loredana Groza fără machiaj și fără filtre, la 52 de ani

Citește și: Adela Popescu a împlinit 36 de ani. Ce surpriză pregătește Radu Vâlcan de ziua ei:„Ieșim puțin din rutină’

Anca Serea și-a angajat bonă și menajeră, dar gătește zilnic pentru cei 6 copii

Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare de la Prima TV a susținut că a angajat o bonă pentru fiica ei cea mică și o menajeră care se ocupă de treburile casnice. Cu toate acestea, Anca Serea a recunoscut că este extrem de implicată când vine vorba despre buna organizare a casei, motiv pentru care gătește și face curățenie în fiecare zi.


„La treburile casnice mă ajută o doamnă foarte drăguță, deosebită chiar, iar bona Leei este Liza. Eu gătesc zilnic, organizez lucrurile în urma copiilor și o ajut pe Mery atunci când facem curățenie generală’, a dezvăluit Anca Serea, pe InstaStory.


Vedeta a fost întrebată cum se înțelege cu soțul ei

Urmăritorii au vrut să știe care este secretul relației dintre Anca Serea și Adrian Sînă. Fosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit câteva dintre „ingredientele’ care mențin flacăra iubirii aprinsă.

„Am învățat să ne dăm timp și spațiu. Cât despre orgolii, nu cred că-și au locul când vine vorba de dragoste. Personal, cred că dacă doi oameni se iubesc cu adevărat, nu trebuie să facă niște eforturi supranaturale pentru a menține flacăra’, a explicat vedeta.


După plecarea fiului cel mare la facultate în Olanda, Anca Serea a mărturisit că s-a confruntat cu stări de panică, motiv pentru care a apelat la ajutorul unui terapeut. Aceasta a recunoscut că a avut episoade de insomnie și își imagina că se întâmplă fel și fel de scenarii: „A fost ideea mea să mergem la psiholog, pentru că în vara aceea aproape nu am dormit deloc și aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii’.

Sursa foto: Facebook