Anca Serea este mamă pentru a 5-a oară

 Florentina Liutic
.

Anca Serea a devenit astăzi mama pentru a 5-a oară, ea aducând pe lume un băieţel care va purta numele Moise.

 

anca-3

 

Şi, deşi Anca a mai trecut prin 4 naşteri naturale înainte, a avut şi de data aceasta mari emoţii. „BRB Nasc:)! Doamne Ajuta!”, a fost mesajul postat de prezentatoarea Tv pe pagina sa de Facebook in aceasta dimineata.

 

Cu puţin timp îniante de a-şi ţine bebeluşul în braţe, ea scria, de asemenea, pe Facebook: „Abia aștept marea întâlnire cu bebe Moise! Gataaaa, marea așteptare pare să se apropie de final! Sper că nu am uitat nimic din cauza emoțiilor. Verificați împreună cu mine geanta? Am pijama, șosete, o pătură, primele lui hăinuțe…'

 

Anca Serea şi Adi Sînă au acum 3 copii împreună, doi băieţi şi o fetiţă (Noah, Ava şi Moise), Anca mai având doi copii (David si Sarah) din prima sa căsătorie.

 

Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut, iar vedeta prima TV a anunţat că este însărcinată în 7 luni chiar în ziua în care împlinea 35 de ani, pe 2 februarie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton