Anca Serea, declaraţii fără perdea despre viaţa intimă. Locul unde se consumă dragostea cu Adi Sînă: "Patul este deja prea clasic"

.

Mamă a şase copii, Anca Serea ştie să pătreze vie flacăra din mariajul cu Adi Sînă şi dacă cineva ar fi crezut că într-o familie atât de numeroasă nu mai este loc de intimitate, trebuie să afle că se înşală. Anca îi linişteşte pe curioşi şi dezvăluie că aspectul intim al relaţiei cu soţul ei nu este deloc neglijat, ba dimpotrivă.

Anca Serea şi Adi Sînă au o căsnicie cât se poate de discretă, deşi sunt un cuplu mediatizat, dar au evitat întotdeauna să dea din casă mai mult decât este cazul. Nu au povestit intimităţi din relaţia lor, nu au dat curs vreunui scandal monden şi, în general, sunt două persoane publice cuminţi’.


Unii ar fi putut crede că nu mai este loc de intimitate într-o casă cu şase copii, dar Anca îi contrazice. Vedeta a dat detalii despre viaţa lor sexuală şi chiar a indicat câteva locuri atipice unde se consumă dragostea dintre ea şi bărbatul pe care îl iubeşte de opt ani.

Este activă, drept dovadă cei şase copii! Este activă! Ne place! Nu e nimic rău… Este foarte important să-ţi păstrezi viaţa de cuplu, viaţa intimă… Să fii activ în sensul acesta. Din păcate, femeie în general, după ce devin mămici, îşi neglijează partenerii. Avem locuşoarele noastre, avem casa destul de mare! Important este să-ţi pui imaginaţia la bătaie! Deja patul este prea clasic. În biroul lui, printre discuri acolo…', a spus Anca Serea la o emisiune TV.


Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: pe Leah (2 luni), pe Noah (7 ani), pe Ava (5 ani) şi pe Moise (3 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (18 ani) şi pe Sara (12 ani).