Anca Serea, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 13 ani de relație cu Adi Sînă: „Am discutat despre o despărţire sau o pauză. Au fost momente şi sunt convinsă că vor mai fi”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Serea, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 13 ani de relație cu Adi Sînă. Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz-ul râmânesc. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au recunoscut că mariajul lor nu a fost întotdeauna numai lapte și miere, ci au mai existat certuri și chiar discuții legate de despărțire. Recent, soția artistului a făcut câteva declarații despre momentele de cumpănă din căsnicia ei și despre modul în care au fost gestionate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 13 ani de relație cu Adi Sînă. Adi Sînă și Anca Serea sunt un cuplu model pentru mulți și au fost întotdeauna deschiși cu privire la problemele din căsnicia lor. Nu demult, prezentatoarea TV recunoștea public, în emisiunea „Teo Show', că a existat un moment în care relația ei cu artistul a fost pe punctul de a se destrăma. Cu toate acestea, soția artistului a subliniat că ambii s-au maturizat destul de mult în ultimii ani și sunt în continuare legați de iubirea și pasiunea care există între ei.

n10n10

Citește și: Care este motivul certurilor dintre Anca Serea și Adi Sînă: „Eu sunt supusă lui…” Cine face primii pași spre împăcare

Citește și: Cum se înțeleg Anca Serea și soacra ei. Motivul pentru care nu a trecut niciodată pe la ea: „Eu cu atât mai puțin…'

Citește și: Cine este Laurențiu Neamțu de la „Chefi la cuțite'. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu: „Câștigăm și noi sezonul ăsta'

Citește și: Cum merge relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău după ce el a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu: 'Am avut urcușuri și coborâșuri, dar este liniștea mea…'

Anca Serea, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 13 ani de relație cu Adi Sînă

Anca Serea spune că a existat un moment în căsnicia ei în care s-a pus problema unei despărțiri sau pauze, însă divorțul nu s-a adus niciodată în discuție. Artistul și prezentatoarea TV au reușit să depășească momentul de cumpănă prin răbdare și asumare, după cum a mărturisit chiar Anca Serea.

„Despre divorţ să ştii că nu am discutat niciodată. Am discutat despre o despărţire sau o pauză. Divorţul a fost o noţiune preluată de colegii tăi din media, nu am ajuns niciodată chiar până acolo, ar fi fost trist. Dar da, au fost momente şi sunt convinsă că vor mai fi multe momente în viaţa noastră de cuplu. Suntem de 13 ani împreună şi îţi dai seama că nu este tot timpul numai miere şi puf. Dar am trecut cu timpul, cu răbdare şi cu asumarea faptelor noastră, aşa am trecut.

Nu au fost niciodată momente suficient de solide sau de puternice, încât să ne gândim că nu vom mai forma un cuplu, niciodată. Iar eu am o siguranţă de sine şi e demnitate, pe care nimeni, niciodată, nu mi le va lua, indiferent de ce se va întâmpla în jurul meu, cu orice. Am o stăpânire de sine pe care nimeni nu mi-o va ştirbi niciodată', a spus prezentatoarea TV, potrivit fanatik.ro.

Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă familia unită

Pe lângă familia frumoasă pe care o au, Anca Serea spune că relația cu Adi Sînă funcționează și datorită valorilor și idealurilor pe care le împărtășesc.

„Maturitatea ambilor parteneri ajută. Să îţi dai seama ce este cu adevărat important, în primul rând pentru tine şi apoi pentru cel de lângă tine. Cred că o familie bine închegată şi întemeiată cu nişte valori, uneori chiar şi tradiţionaliste, pentru că tindem să ne îndepărtăm de ele. Credinţa cred că mai ajută şi nişte modele pe care să le urmăm. Fie că ele sunt reale sau din cărţi, e important să avem nişte influenţe în viaţa noastră şi nu negative.

Din păcate auzim de cupluri care se destramă, dar şi astea sunt lumeşti. Dragostea este esenţială bineînţeles. Şi eu zic că dacă există puncte comune şi planuri comune pentru care să munceşti şi să tragi în aceeaşi direcţie, cred că este suficient. Dar e nevoie de idealuri comune în primul rând', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Adi Sînă și Anca Serea nu renunță la vacanțele în doi

Deși au multe proiecte profesionale, iar viața cu șase copii nu este ușoară, Adi Sînă și Anca Serea nu renunță la escapadele romantice.

„Cam cel puţin de trei ori pe an plecăm doar noi doi. Reuşeşte să mă mai surprindă cu câte o plecare, nu lungă, dar nici nu îmi doresc să fie lungă. Chiar recent am fost plecaţi opt zile în Italia. Asta esta o altă prioritate pentru noi. De obicei, Adi insistă foarte mult, mie mi-e mai greu să mă desprind de copii, dar am înţeles importanţa plecării şi petrecerii unui timp doar în doi.

Copiii au crescut oricum şi cumva ne este mai uşor acum. Mai plecăm chiar şi când suntem acasă, în Bucureşti, avem nişte locuri preferate în care rămânem peste noapte şi chiar contează. Acesta este un sfat pe care îl dau tuturor părinţilor şi în special mamelor care cred că de viaţa lor depinde sută la sută viaţa copiilor. Şi chiar dacă este aşa, trebuie să înţelegem că şi partenerii noştri au nevoie de atenţia noastră, de grija noastră. E valabil pentru ambii parteneri din cuplu, şi da, e important', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton