Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă: „Nu îi răspund la telefon zile în șir. El mă ia cu binișorul”

.

Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă. Cei doi sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună șase copii. Deși relația lor reprezintă un etalon în showbiz-ul românesc, fosta prezentatoare a recunoscut că au existat două momente când mariajul lor aproape s-a încheiat. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Anca Serea și Adi Sînă formează un cuplu de aproximativ 11 ani. Cei doi cresc împreună șase copii și reușesc să mențină flacăra iubirii aprinsă, deoarece nu s-au lăsat unul pe celălalt să să plafoneze și nu au renunțat la micile surprize și spontaneitatea care le-a caracterizat relația încă de la început. Într-un interviu recent, Anca Serea a mărturisit că a fost cucerită de șarmul artistului și de faptul că întotdeauna a surprins-o. Cu toate acestea, se pare că relația lor a traversat și momente mai dificile și chiar s-a discutat despre divorț.


Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, soția artistului a susținut că au existat două momente când a crezut că mariajul ei a ajuns la sfârșit. Cei doi soți au reușit să depășească aceste perioade și au rămas împreună, conștienți fiind de sentimentele dintre ei și de relația frumoasă pe care au construit-o.


Citește și: Ce dietă ține Anca Serea. Vedeta gătește pentru cei 6 copii ai săi:„Mai mergem și la fast-food. Nu sunt o mamă ca la carte’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce afacere de milioane de euro au Anca Serea și Adi Sînă.În trecut, s-a spus că cei doi au probleme financiare

Citește și: Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că are diabet:„Am avut și gânduri de moarte. Claudia a umplut golul ăla’

Citește și: Gluma care l-a făcut pe Remus Iosub câștigătorul iUmor:’De unde credeți că vine Dana Budeanu?’


Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă

Fosta prezentatoare TV a declarat, în acdrul emisiunii „Teo Show’, că au existat două momente în care mariajul cu Adi Sînă a fost pe punctul de a se încheia. Cu toate acestea, cei doi soți au continuat să lupte pentru familia lor, iar aceste momente dicile le-au consolidat și mai mult relația.

„Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul. (…) Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat’, a declarat Anca Serea, în emisiunea lui Teo Trandafir.


Adi Sînă: „Primul pas îl fac eu’

Cei doi soți au vorbit despre modul în care s-a transformat relația lor pe parcursul celor 11 ani. Adi Sînă a recunoscut că el face primul pas spre împăcare, atunci când apar momente mai tensionate. La începutul relației, Anca Serea era cea care lua inițiativa.

„Primul pas îl fac eu pentru că am ajuns la concluzia că trebuie să las de la mine și, de fapt, ăsta e secretul unei căsnicii sau a unei relații frumoase’, a susținut artistul.

„La începutul relației cred că eu făceam primii pași, apoi am zis că trebuie să mai schimbe și el roata și Adi a preluat el situația și îi mulțumesc pentru asta’, a adăugat soția acestuia.


„Reușește mereu să mă țină în priză’

Anca Serea a dezvăluit câteva dintre calitățile soțului ei. Încă de la începutul relației, cei doi au simțit o conexiune puternică, lucru care îi caracterizează și astăzi.


„El oricum e surprinzător mereu și cred că marea lui calitate este că nu mă plictisesc niciodată cu el. Reușește mereu să mă țină în priză. Uite că asta nu i-am mai zis-o niciodată. A venit în viața mea și nu doar în a mea, ci a noastră, când eu aveam mare nevoie de cineva și cred că el a fost norocosul, omul potrivit la locul potrivit.

E un bărbat frumos, șarmant, s-a înțeles foarte bine cu copiii cei mari. Am fost norocoși că ne-am întâlnit și am avut o chimie foarte puternică, pe care încercăm și acum să o păstrăm’, a susținut Anca Serea.

Sursa foto: Facebook