Anca Pandrea, din nou la spital. Astăzi, Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani

.

Anca Pandrea a ajuns din nou la spital, chiar în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani. Anca Pandrea a avut numeroase probleme de sănătate în ultima vreme și a ajuns la spital de câteva ori. De data aceasta, actrița nu a avut nevoie de internare, însă regretă că și-a petrecut la spital o zi atât de importantă pentru ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Ziua de 14 martie a fost una specială pentru actrița Anca Pandrea. Iubitul ei, actorul Iurie Darie, ar fi împlinit 93 de ani. Din păcate, actrița și-a petrecut prima parte a zilei la spital. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav. Anca Pandrea şi-a dislocat umărul şi a avut nevoie de orteză.

Anca Pandrea a ajuns de mai multe ori la spital în ultima vreme


„Am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme, a venit Salvarea de mai multe ori la mine pentru că mi s-a făcut rău și am căzut în casă și m-am lovit ba la cap, ba la picior, ba nu știu unde.

Acum am pățit-o din nou și m-au ajutat prietenii să mă îmbrac pentru că mi-am dislocat umărul stâng și un domn doctor foarte drăguț m-a ajutat și mi-a pus o orteză la umăr.

O să mă mișc dificil pentru că este greu să o fac și fără și cu, însă acum nu am ce să fac. Am ajuns foarte dimineță la doctor și apoi m-am culcat un pic pentru că sunt invitată la A7TV să vorbesc despre Iura al meu, despre povestea noastră de dragoste și cum au fost anii aceia pentru noi.


Am jucat ultima oară împreună în serialul „Numai iubirea' de la Acasă și am fost și colegi în puține piese de teatru, însă important a fost că am fost împreună și ne-am iubit fără să ne intereseze ce se vorbea în jurul nostru', a povestit Anca Pandrea, pentru Click!.


Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:„E de dat de exemplu

Anca Pandrea a rămas fără câteva amintiri cu Iurie Darie

Anca Pandrea și Iurie Darie s-au iubit timp de 26 de ani, până când moartea i-a despărțit. În noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, după o lungă suferință, Iurie Darie s-a stins în brațele Ancăi Pandrea.


Anca Pandrea mai suferă și pentru că a rămas fără niște obiecte foarte dragi din casă, căci a fost neinspirată și a lăsat pe cine nu trebuie în camera în care are amintri cu Iurie Darie.

„Am avut niște zile tare agitate și mi-aș fi dorit să fiu liniștită de ziua iubitului meu. Însă nu întotdeauna este așa cum vrem noi. ci cum vrea cel de sus să se întâmple.

Viața nu știi unde te duce și cu cine te împrietenește, de aceea trebuie să mai fii și atent la ce se întâmplă în jurul tău și cu cine te însoțești. Nu toți cei care îți zic că le ești prieten, chiar le ești', a mai spus actrița Anca Pandrea.


Acum câteva luni, Anca Pandrea a ajuns la spital după ce a leșinat pe stradă

În septembrie anul trecut, Anca Pandrea a fost internată de urgență la spital. S-a întâmplat după ce aceasta a vizitat o mănăstire din Brașov, însoțită fiind de încă două prietene.


Actriței i s-a făcut subit rău, motiv pentru care a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Municipal unde a fost internată de urgență.

‘De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos.

Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt.


Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat.

Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale’, a mărturisit actrița atunci pentru impact.ro.

foto: Libertatea / Playtech