Anca Lungu şi-a aniversat fiica

 Florentina Liutic
.

Natalia, fiica Ancăi Lungu, a împlinit weekend-ul trecut 1 an, prilej cu care a avut parte de o petrecere în aer liber cu baloane, bunătăţi pregătite de Anca şi jucării de pluş.

 

Anca s-a ocupat de amenajarea grădinii, care a fost decorată cu sticle suspendate cu flori de câmp și spice de grâu, precum și cu cele mai frumoase amintiri din primul an de viaţa al Nataliei, întinse pe sârmă la uscat, dar şi de pregătirea meniului cu care şi-a răsfăţat invitaţii care au petrecut cu tălpile goale in iarbă.

 

Conform obiceiului, Natalia a ales trei obiecte de pe tăviţă, iar acestea au o semnificaţie aparte, micuța arătând că îi că îi va călca pe urme mamei sale, Prințesa Polonic:

 

'Am așteptat cu nerăbdare momentul tăierii tortului și alegerea obiectelor de pe tăviță. Dintre toate lucrurile pe care i le-am pus acolo, Natalia a ales un penson, un polonic și un termometru', spune bucuroasă Anca.

 

Micuța Natalia a primit și un cadou special la ziua sa de naștere, pe lângă multe jucării și hăinuțe: 'E vorba de o păpușă care o întruchipează pe Prințesa Linguriță – adică micuța Natalia – confecționată de una dintre prietenele mele', povestește Anca.

 

'Eu am organizat totul, de la decor până la meniu. De gătit, am gătit brioșe cu morcovi și banane, ciocolată de casă cu merișoare, cremă de mazăre cu mentă, salate, humus și burgeri. Cele mai emoționante momente au fost cele în care le-am prezentat invitaților filmulețul pe care l-am pregătit împreună cu Ștefan cu cele mai frumoase clipe din primul an al Nataliei', a mai spus Anca.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton