Anca Dumitra, Gianina din ”Las Fierbinți”, nu are nicio legătură cu personajul! Este deșteaptă și extrem de frumoasă

.

Viața bate filmul de departe! Ai auzit, evident, acest truism, de nenumărate ori. Însă, dacă o vezi pe Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Gianina din 'Las Fierbinți', cu siguranță ai convingerea că afirmația este valabilă o dată în plus.

Anca Dumitra Gianina din Las Fierbinti – dreapta, Mirela Opriso – centru, Ecaterina Tugulea -stanga


În celebrul serial de comedie de la Pro TV, Gianina, Gianinuța, așa cum o mai alintă ironic Aspirina (interpretată de Mirela Oprișor) sau bărbații care tânjesc după atenția ei, este imaginea perfectă, copia fidelă a pițipoancei, a tinerei lipsite de cultură, dar cu aere de divă, oglinda prostului gust și lipsei de educație.

Însă tocmai prin acest personaj contrastant, Anca Dumitra și-a demonstrat talentul actoricesc. Tânăra actriță o interpretează magistral pe Gianina pe care, din fericire, o abandonează de fiecare dată prin platourile din Fierbinți. De altfel, într-un interviu acordat Libertatea, Anca Dumitra mărturisea că intră în pielea personajului Gianina din ‘Las Fierbinți’ doar ‘la cerere’. Cel mai amuzant aspect legat de rolul său este că rudele, inclusiv părinții ei, sunt mai degrabă interesați de viitorul Gianinei decât de al ei. ‘Nu mă întreabă când mă mărit, dar vor să știe când se mărită Gianina’.


Pe actrița Anca Dumitra am reîntâlnit-o la Gala UNICA 2018, unde a venit alături de alte două prezențe feminine de excepție din serial: Dalida (Ecaterina Țugulea) și Aspirina (Mirela Oprișor). Toate trei au strălucit.