Cum se înțelege Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, cu iubitul austriac: "El e mai timid, eu vulcanică..."

.

După cum dezvăluia revista VIVA! în exclusivitate, în mai 2022, actrița Anca Dumitra, pe care toată lumea o știe drept Geanina din Las Fierbinți, are un iubit austriac. Deși au păstrat discreția, cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar actrița a povestit recent cum se înțeleg, deși el este timid, iar ea vulcanică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Anca Dumitra este rezervată când vine vorba despre viața privată, însă la începutul verii, a venit însoțită de iubitul ei la Premiile Gopo și, mai apoi, la super petrecerea VIVA!, din iunie anul aceasta. Bărbatul care i-a cucerit inima Ancăi nu face parte din lumea mondenă, ci din cu totul altă zonă și abia 12 ani a venit în România, fiind născut în Austria.

Cum se înțelege Anca Dumitra cu iubitul austriac


Manfred Spendier, iubitul Ancăi, s-a născut în Austria, dar trăiește de mai bine de 12 ani în România. Spendier este șeful Titan Machinery România, reprezentanța unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje de agricultură din țara noastră. Manfred Spendier este pasionat de motocross.

Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.


În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult„, a spus Anca Dumitra în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, prima apariție în public cu iubitul misterios, la Premiile Gopo: „Nu este actor


Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă. Ce spune despre nuntă: „Nu am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubitul actriței Anca Dumitra, din Las Fierbinți.E străin și are afaceri în agricultură / EXCLUSIV

Cine este iubitul Ancăi Dumitra și ce spun prietenii despre el

Surse din anturajul actriței Anca Dumitru au declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, acum câteva luni, cine este și cu ce se ocupă iubitul ei.


„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor.

Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public.

Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat, ne-au povestit persoane din apropierea celor doi îndrăgostiți.


Anca Dumitra și iubitul, apariție surprinzătoare la petrecerea VIVA!

Anca Dumitra și iubitul ei au avut grijă să se asorteze la VIVA! Party 2022. Actrița din serialul Las Fierbinți a îmbrăcat o rochie superbă, lungă, în nuanțe de roșu și negru, fără mâneci. Și-a prins părul într-o coafură simplă, dar foarte elegantă, iar machiajul a fost în aceleași nuanțe spectaculoase: ruj roșu pe buze și fard negru pe pleoape.


Dar să nu credeți că iubitul Ancăi Dumitra s-a lăsat mai prejos! Bărbatul s-a îmbrăcat la patru ace, într-o pereche de pantaloni negri, cămașă neagră și sacou alb. Ceea ce ne-a atras atenția a fost batista pe care o avea în buzunar, colorată în aceleași nuanțe cu rochia partenerei lui. În plus, el și-a accesorizat ținuta și cu un ceas.

Se pare că Anca Dumitra i-a prezentat deja cercul de prieteni iubitului ei misterios. În imaginea în care au fost surprinși la petrecerea VIVA!, ei apar alături de Luminița Bucur, cea care joacă rolul soției personajului Brânzoi din Las Fierbinți.