Anastasia Soare, la nunta lui Kim Kardashian

 Florentina Liutic
.

Anastasia Soare, supranumită regina sprâncenelor de la Hollywood', s-a aflat printre invitaţii speciali ai uneia dintre cele mai fastuoase nunţi ale acestui an: cea a lui Kim Kardashian şi Kanye West.

 

Anastasia Soare

 

 

Îmbrăcată într-o rochie semnată Dana Budeanu, Anastasia Soare a fost singura româncă prezentă la nunta organizată într-un castel din Florenţa, în acest weekend.

 

Invitaţia primită de Anastasia din partea vedetei americane este explicabilă, în condiţiile în care Kim apelează la serviciile sale, fiind una intre clientele fidele ale saloanelor de cosmetica ale romancei.

 

Anastasia Soare1

 

 

Prietenă buna cu Dana Budeanu, dar si cu Anastasia, Mihaela Rădulescu a ţinut să consemneze pe pagina sa de Facebook prezenţa Anastasiei la evenimentul anului.

 

Anastasia, sunt mandra ca am intrat in cercul tau de prieteni si ca pot sa admir un om atat de reusit ca tine. Povestea ta de viata ma inspira constant, ar trebui sa devii o lectie in Manualul de Reusita pentru orice roman care vrea, pornind de jos si muncind tenace si smart, sa ajunga atat de sus ca tine!', a scris vedeta de televiziune.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton