Anamaria Prodan șochează printr-o nouă schimbare de look. Nimeni nu se aștepta să o vadă cu o astfel de coafură!

 Dumba Gabriela
.

A fost anul schimbărilor pentru Anamaria Prodan. După o serie de apariții publice șocante, sexy impresara și-a schimbat din nou coafura. Nimeni nu se aștepta să o vadă pe Prodanca blondă și tunsă scurt, însă transformarea a fost foarte bine primită de cei care o urmăresc pe Instagram.

Anamaria ProdanAnamaria Prodan

„Eu. O nouă eu', a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei cu noul look.

Peste 6.000 de aprecieri a primit impresara în doar o oră de la postarea fotografiei pe Instagram, Adelina Pestrițu fiind și ea una dintre persoanele care i-au lăudat noua coafură.

La 46 de ani, Anamaria Prodan arată senzațional și anul acesta a avut grijă să-și expună corpul mai mult decât oricând, mai cu seamă că a slăbit foarte mult.

Ana a renunțat de ceva timp la coafura care a consacrat-o, respectiv „părul creponat' și, o vreme, a purtat extensii, dar iată că ultima transformare implică breton și o culoare cu care nu a mai fost văzută până acum.

Schimbarea este însoțită de un zâmbet și rămâne de văzut dacă se va aplica și în cazul ei celebra expresie „o femeie care își schimbă părul este pe cale să-și schimbe viața'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton