Anamaria Prodan și Sarah fac furori în Turcia, în bikini minusculi. Fetele par, mai degrabă surori, decât mamă și fiică!

.

Anamaria Prodan și Sarah, fiica ei de 19 ani, arată ca două fotomodele în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare, din vacanța în Turcia în care se află acum. Fetele au îmbrăcat cele mai sexy costume de baie și au bifat o ședință foto la piscină, spre încântarea fanilor, care nu contenesc cu laudele la adresa lor.

Sarah și Anamaria seamănă ca două picături de apă, iar acum, de când sexy-impresara a slăbit în jur de 20 de kilograme, par mai degrabă surori, decât mamă și fiică, mai cu seamă că Sarah este cu un cap mai înaltă decât Anamaria.


Sportivă talentată, cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet, Sarah are un trup fără cusur și nu face economie la pozele sexy pe rețelele de socializare. Aflate acum în vacanță în Turcia, fetele n-au pierdut ocazia de a-și arăta trupurile în costume de baie sumare și au pozat ca două modele profesioniste.

Sarah este și ea mândria familiei pe parte de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu’, a spus Anamaria Prodan.


Anamaria Prodan a mărturisit că apelează des la tratamente corporale pentru a arata spectaculos. Nu mănânc foarte mult, iar dacă mănânc, merg la sală, merg la saună. Eu fac tratamente corporale foarte multe, eu trebuie să arat bine mereu’, a spus Anamaria Prodan.