Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare în procesul de divorț. De ce nu merge impresara la tribunal: „Nu mă interesează”

 Dumba Gabriela
.

Astăzi are loc o nouă înfățișare la tribunal pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în procesul lor de divorț. Însă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se văd astăzi la tribunal pentru că impresara a decis să nu meargă personal acolo și a trimis avocatul să o reprezinte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Luni, 30 mai, ora 14.30, a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat că își va trimite avocatul la tribunal, pe Oleg Burlacu.

6c058ef7-acc1-4bef-adee-bcb9a5d0a7bf6c058ef7-acc1-4bef-adee-bcb9a5d0a7bf

De ce nu a mers Anamaria Prodan la tribunal, la înfățisarea pentru procesul de divorț

Anamaria Prodan a anunțat dinainte că nu merge astăzi la tribunal și a oferit un motiv „bine întemeiat”.

Habar nu am! Sunt la sală azi. Am picioare de lucrat! Nu mă duc, nici nu mă interesează. Merge avocatul azi la proces!', a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu, a precizat că impresara ar trebui să se prezinte la procesul de divorț.

În mod normal, ar trebuie să se prezinte la proces pentru că este vorba de divorț. Asta în caz că nu se întâmplă ceva. În acest proces, noi suntem reclamanți, iar dânsa este pârât', explicat avocatul lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Cum arată Anais, fetița lui Nicolae Guță. Mama sa este Beyonce de România!

Citește și: Ce va face Darius Mabda cu premiul de la Românii au Talent, sezonul 12: „Cel mai mare vis al meu…'

Citește și: Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital, în Tenerife: ‘Starea ei e gravă’

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la primul termen al divorțului

Procan și Reghecampf s-au întâlnit la înfățișarea de pe 4 aprilie, în fața judecătorilor de la Buftea, când a avut loc primul termen de la divorț.

Impresara s-a îmbrăcat atunci elegant și a venit însoțită de Sarah și Bebeto, iar la ieșirea din sala de judecată a mărturisit că fostul soț nici măcar nu și-a salutat copiii.

De asemenea, Sarah a început să plângă atunci când Luca Reghecampf a evitat-o și a vrut să stea de vorbă doar cu Bebeto. A venit și rândul antrenorului Craiovei să spună ce are pe suflet, iar acesta a mărturisit că nu se aștepta ca afacerista să vină cu copiii.

În plus, a mărturisit că a vorbit cu ambii copii timp de 15 minute, iar Bebeto nu avea ce să caute într-un asemenea loc.

„Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie.

Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute. L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală.

Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii', a declarat atunci Laurențiu Reghecampf.

Divorț Prodan- Reghecampf. Anamaria vrea custodia exclusivă, Laurențiu comună

Apărătorul Anamariei Prodan va face orice e posibil ca mama să aibă custodie exclusivă asupra lui Bebeto, în timp ce Reghe vrea custodie comună.

„Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bine-înțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește', a mai spus Laurențiu Reghecampf.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton