Anamaria Prodan a sărbătorit divorțul de Laurențiu Reghecampf la lăutari. Avocatul impresarei: „Se va face apel pentru pensia alimentară!”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan a sărbătorit divorțul de Laurențiu Reghecampf la lăutari. Nu singură, ci alături de mai mulți prieteni, printre care s-au numărat și câțiva bărbați influenți. Fiica regretatei Ionela Prodan a dansat și a primit dedicații de la cântăreții prezenți și a strigat că e o „femeie liberă'. Iată ce a declarat avocatul impresarei despre pensia alimentară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a sărbătorit divorțul de Laurențiu Reghecampf la lăutari. Sâmbătă, pe 19 noiembrie 2022, încheierea divorțului dintre ea și Reghe s-a anunțat public, în presă. Instanța de la Judecătoria Buftea a decis să admită cererea antrenorului și astfel să pronunțe separarea oficială dintre ei. La o zi distanță, impresara a dat mare chef.

anamaria-prodan-39-1anamaria-prodan-39-1

Duminică, 19 noiembrie 2022, Anamaria Prodan a dat o petrecere cu lăutari, semn că îi place să sărbătorească cu fast noul statut de femeie liberă. Impresara s-a distrat alături de prietenii săi și a fost înconjurată, printre alți invitați, de colaborători și bărbați influenți. Evenimentul a avut loc la un local din Otopeni, iar agenta de jucători nu a părut deoc afectată de decizia instanței de la Buftea.

Citește și: Reghe, primul mesaj pentru Anamaria Prodan și fiul lor, după divorț:”Să înțeleagă și doamna că…”

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan înainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf.Vedeta s-a schimbat radical

Citește și: Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite.Florin Dumitrescu a refuzat să folosească amuleta pentru a o salva: „Nu e cazul. E…”

Citește și: Cine vor fi nașii de botez ai copilului Danielei Crudu:'Ne cunoaștem foarte bine. Sunt…'

Anamaria Prodan a sărbătorit divorțul de Laurențiu Reghecampf la lăutari

Cu toate acestea, agentul FIFA a susținut că nu a intrat încă în posesia hotărârii oficiale de divorț. În plus, potrivit spuselor ei, avocatul ei e pregătit să facă apel, în cazul în care decizia nu este în favoarea clientei lui.

Anamaria Prodan s-a distrat de mama focului, a dansat, iar dedicațiile de la lăutari nu au lipsit nici ele. Ba mai mult, în timpul petrecerii, impresara a strigat „Sunt o femie liberă! Așa am fost mereu!', în timp ce se afla la masă, alături de mai mulți bărbați influenți.

Instanța a admis cererea de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sâmbătă, în presă a fost anunțat divorțul oficial dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce instanța de la Judecătoria Buftea a admis cererea antrenorului. Reghe a oferit atunci și o declarație, arătându-se mulțumit de decizia magistraților.

În schimb, Anamaria Prodan susține că divorțul e unul secret și că avocații ei nu ar fi primit încă decizia oficială din partea instanței.

„E interesant cum Reghecampf a anunțat, încă de sămbătă, o decizie a instanței Buftea, cu dosar aflat la secret. O decizie care sâmbătă, practic, nu se pronunțase și de care nimeni nu știa nimic. Avocatul meu nu a primit, oficial nimic până la ora asta!', a spus Anamaria Prodan, pentru Click!

Avocatul impresarei: „În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui'

În același timp, avocatul impresarei susține că așteaptă hotărârea oficială din parea instanței, iar după aceea se va face apel.

„Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară. Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi.

Judecătoria Buftea nu a decis, încă, nimic oficial! Orice decizie va lua instanța, dacă e spre binele clientei mele va fi ok, dacă nu, vom face apel. Avem încă două căi de apel!', a declarat avocatul Anamariei Prodan, pentru aceeași sursă.

Anamaria Prodan a lansat o linie de bijuterii

În tot acest timp, Anamaria Prodan se ocupă de afaceri, pentru a spori averea familiei sale. După ce a lansat faimosul parfum, acum, agentul FIFA a lansat și o linie de bijuterii ce-i poartă numele. Acestea sunt din pietre prețioase, semiprețioase și aur.

„Este afacerea copiilor mei! Bjuteriile sunt din pietre prețioase și semiprețioase și aur numai de 18 karate. Este un business de suflet, căci ador bijuteriile și eu și fetele mele ! Bebeto ne ajută și el la promovare, pune umărul, căci l-am crescut perfect să fie gentleman, să ofere bijuterii cadou femeilor demne, care chiar merită așa ceva.

Mă bucur că cei trei copii ai mei cresc frumos, învață sa facă bani și sa fie chibzuiți când îi reinvestesc. Sunt mândră de ei și veghez mereu ca ei să ajungă oameni respectați de societate, oameni de bază ai societății', a mai transmis Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Potrivit celor mai recente informații vehiculate în presă, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de Reghe, din culpă comună și nu exclusivă.

De asemenea, instanța s-a pronunțat și în privința pensiei alimentare. Așadar, Reghe îi va achita lui Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan, o pensie valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, mai exact 1600 euro.

Sursă foto: Instagram, Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton