Anamaria Prodan, după ce s-a scris că i-ar fi cerut bani lui Reghe: „Bărbații adevărați chiar au grijă de familie...”

.

Anamaria Prodan a reacționat public după ce s-a scris că i-ar fi cerut bani lui Reghe, în plin divorț. Fire deschisă, impresara nu a stat deloc pe gânduri și a luat atitudine, după ce au apărut mai multe zvonuri conform cărora i-ar fi cerut ajutorul lui Laurențiu Reghecampf, din punct de vedere financiar, pentru cauciucurile de la Ferrari-ul ei. Iată ce a transmis vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a scris că i-ar fi cerut bani lui Reghe, în plin divorț. Conform EVZ, de curând, au apărut diferite informații precum că impresara i-ar fi cerut bani lui Laurențiu Reghecampf pentru cauciucurile mașinii sale, Ferrari-ul său, în valoare de aproximativ 450.000 de euro. Auzind acestea, impresara a luat imediat atitudine, după ce s-a spus că ar avea probleme financiare în această perioadă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie pe primele pagini ale tabloidelor. De această dată, nu divorțul lor răsunător i-a făcut protagoniști, ci unele zvonuri legate de bani. În urmă cu scurt timp, în presă s-a scris că ea ar avea probleme cu banii, motiv pentru care ar fi apelat la ajutorul antrenorului.


Citește și: Cum și-a câștigat Anamaria Prodan primii bani:„Făceam mii de dolari. Ne-am luat…’

Citește și: În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț:'Sunt niște oameni…'

Citește și: De ce au refuzat Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, să participe la Survivor:„Avem alte obiective mai serioase, de exemplu un copil’

Citește și: Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Are de plătit 100.000 de euro, ca să-l folosească în continuare:„Nu știu cât e de bine să…’


Anamaria Prodan, după ce s-a scris că i-ar fi cerut bani lui Reghe

Anamaria Prodan nu a ezitat să reacționeze la auzul acestor zvonuri. Vedeta l-a adus în discuție și pe încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

„Eu mă distrez… Dacă lumea e fericită și trăiește mai bine că am sărăcit, eu zic să-i fac fericiți. Sunt săracă! Am o mașină mică și meschină, Ferarri… asta că nu-mi permit una mare… am un Maybach model nou că nu-mi permit un Jeep, ce să fac!? Sunt săracă!


Când am să-mi permit să-mi iau alte mașini mari am să anunț să nu-mi mai poarte nimeni de grijă! Dacă sursele din anturajul lui Reghe declară că mi-a luat cadou roți la Ferarri, asta înseamnă că-l fac de rușine la maxim pe marele antrenor. Bărbații adevărați chiar au grijă de familie, nu și-o fură și nu dau în ziare așa ceva’, a declarat Anamaria la Antena Stars, conform Spynews.


Cați bani câștigă Laurențiu Reghecampf la Neftchi Baku

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la divorț după 13 ani de căsnicie. Aceștia au împreună un fiu, pe Laurențiu Jr., pe care-l alintă, de cele mai multe ori, Bebeto. Pentru adolescentul de 13 ani, antrenorul trebuie să plătească, în fiecare lună, o treime din salariul lui.

De curând, Laurențiu Regehcampf a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani Neftchi Baku, locul doi în ultimul sezon al campionatului din Azerbaidjan, după ce antrenorul a plecat de la Universitatea Craiova.


GSP scrie că Laurențiu Reghecampf va avea un salariu de aproape trei ori mai mare decât cel pe care-l primea la Universitatea Craiova. Așadar, Reghe va primi 40.000 de euro pe lună, comparativ cu 15.000 de euro, cât primea la fosta echipă. Aceeași sursă mai scrie că, la Neftchi Baku, antrenorul va primi aproximativ 480.000 de euro pe sezon.

Echipa din Baku e a șasea pe care Laurențiu Reghecampf o antrenează peste hotare. Înainte, el a fost antrenor la Al-Hilal, Litext, Al Wahda, Al-Wasl și Al Ahli.

Sursă foto: Instagram