Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf, în plin divorț: „Comunic non stop. Vorbim despre...”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan a făcut o serie de neașteptate despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. Deși în ultima perioadă și-au adus acuzații dure, de o parte și de celalaltă, impresara susține că ea și Reghe continuă să vorbească încă, și nu oricum, ci „non-stop'. Potrivit spuselor ei, aceștia discută chiar despre orice. Iată mărturisirile vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a făcut unele declarații neașteptate despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. Impresara și atrenorul se află în continuare în proces, după ce el a depus actele necesare în toamna lui 2021. De atunci, și-au adus mai multe acuzații reciproc. Se pare însă că, potrivit spuselor ei, cu toate acestea, ei ar comunica non-stop.

anamaria-prodan-reghe-2-1anamaria-prodan-reghe-2-1

Anamaria Prodan a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu cele mai recente declarații. Invitată la Prima TV, în emisiuinea lui Cristi Brancu, vedeta nu s-a sfiit să discute despre situația în care se află acum relația ei cu Reghe. Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova, iar acum e antrenor în Azerbaijan.

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan:”Nu cred că mai este cazul”

Citește și: Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan:„Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală'

Citește și: Mirela Vaida își dorește și două fetițe gemene:”Avem și nume pentru ele”

Citește și: Sebastian Dobrincu a avut depresie și bulimie:”Am slăbit 17 kilograme. Mi-am pierdut orice motivație”

Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf, în plin divorț

În cadrul emisiunii, în prim plan a fost povestea de iubire din Laurențiu Reghecampf și actuala lui parteneră, Corina Caciuc, pe care impresara nu o vede deloc cu ochi buni. Tânăra l-a făcut pe antrenor din nou tată de băiat, de curând. Aceștia au împreună un fiu pe nume Liam.

„Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă ca nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei. El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat, o să reglăm noi între noi', a declarat Anamaria Prodan în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Bebe nu vrea să îl vadă'

Printre altele, Anamaria Prodan a vorbit și despre relația actuală din Laurențiu Reghecampf și fiul lor, Bebeto. Conform spuselor ei, aceasta nu e tocmai bună. Impresara a susținut că, în prezent, Laurențiu Jr. nu vrea să-și mai vadă tatăl.

„Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (..) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r). La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta', a adăugat ea.

Însă, surpriza abia acum vine! După ce ea și Reghe au fost „la cuțite' în ultima vreme, aducându-și diverse acuzații, Anamaria Prodan a susținut că ei vorbesc zilnic, despre orice.

„Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi?(..) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară', a mai susținut vedeta.

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa iubitei lui Reghe

În același timp, Anamaria Prodan nu a ezitat să o atace pe Corina Caciuc, prin vorbe. Impresara a susținut că iubita lui Reghe ar fi „un nimeni'.

„Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva.

Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe. NU va putea niciodată să mai stea cum stătea alături de familia lui.

O să îl urmărească toată viața. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica și să înțeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci și cu ceea ce vine din spate și îl trage în jos', a mai spus impresara.

Sursă foto: Instagram, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton