Anamaria Prodan e sigură că Reghe va regreta divorțul și avertizează: "Nimeni nu rămâne nepedepsit"

.

Anamaria Prodan s-a împăcat cu gândul divorțului, dar este convinsă că Reghe va regreta decizia de a pleca de acasă. Impresara avertizează, totodată, că odată ce soțul ei se va trezi și va realiza ce greșeală a făcut, toți cei care s-au bucurat acum de răul lor vor plăti.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan nu mai exclude o împăcare cu Reghe, spune că doar Dumnezeu știe ce va urma să se întâmple între ei, dar un lucru este cert pentru ea: va regreta că a plecat cu o altă femeie. Impresara spune că atunci când iubești un om, îl lași să fie fericit, ceea ce ea face în ceea ce-l privește pe antrenorul care încă îi este soț.

‘Când gândești pozitiv și ai copii ca ai mei lângă tine, nu ai cum să nu ai putere. Ne ridicăm împreună, suntem mână în mână. Luăm lucrurile cum vin, trăim frumos și atunci când iubești un om îl lași să fie fericit, Alegerile noastre, dacă sunt ieftine, vei plăti scump.


Cu siguranță Laurențiu se va trezi și va analiza de unde a venit greșeala. Dacă se va trezi, nimeni nu va ramâne nepedepsit, nimeni care a fost în spate și care se bucură pe la terasele din București. Asta nu poate ști nimeni, reîmpăcare, Cel de Sus le-a orâdnuit să fie așa’, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a mărturisit că Luca Reghecampf, fiul lui Reghe din prima căsătorie, este major, așa că ar putea să ia propriile decizii, însă preferă să îl asculte pe tatăl lui, motiv pentru care și face echipă cu iubita acestuia.


Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a subliniat faptul că pe Luca Reghecampf nu l-a interesat dacă ea se va simți sau nu trădată, așadar a respectat întocmai spusele tatălui său, Laurențiu Reghecampf.

‘Fiul cel mare este major, își ascultă tatăl, face afaceri după cum spune tata, nu mai contează (dacă s-a simțit trădată). Barbatul ideal trebuie să fie demn, să stea drept, ca mine’, a mai spus Anamaria Prodan.


Citește și: Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani

Citește și: Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea

Citește și: Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său:„Fericirea nu se…

Anamaria Prodan vrea să se mărite din nou

Anamaria Prodan a mai spus că este pregătită să iubească din nou și să se recăsătorească dacă toate vor fi bune și frumoase în noua ei relație, fiind sprijinită și de copiii săi, care o susțin, indiferent de situație.


În plus, Anamaria Prodan și fiul ei se vor muta definitiv din țară pentru că Bebeto vrea să scape de bârfele de la școală și de răutățile colegilor care comentează situația din familia lui.

‘Bebe își dorește foarte tare să plece, pentru că sunt răi copiii, lumea vorbește. Ne dorim să trăim frumos fără să ne lovim de neaveniți, vedete prin România’, a mai spus Anamaria Prodan.


Cum a comentat Luca, fiul lui Reghe, decizia de a face afaceri cu iubita tatălui său

‘Firma este mai veche, dar eu sunt de o lună în compania asta. Astea sunt probleme personale și nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele. Ce fac eu în firma asta nu doresc să declar.

Amândoi (n.r. el și Corina Caciuc) avem idei, amândoi muncim în firma asta, în total suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva. Nu este doar o persoană care suplimentează totul, fiecare se implică. Eu nu pot în momentul ăsta să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva’, a spus Luca Reghecampf ‘Fiul cel mare este major, își ascultă tatăl, face afaceri după cum spune tata, nu mai contează (dacă s-a simțit trădată). Barbatul ideal trebuie să fie demn, să stea drept, ca mine’, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit Spynews.ro.