Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghe, în plin scandal de divorț: "Toată viața am să-l iubesc"

.

Anamaria Prodan, mereu surprinzătoare! Impresara a spus în repetate rânduri că nu va vorbi urât la adresa soțului său, Laurențiu Reghecampf, și nu doar că își respectă promisiunea, dar îi și face declarații de dragoste. În podcastul lui Codin Maticiuc, Prodanca a declarat că îl iubește și îl va iubi toată viața pe Reghe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


În podcastul „La Mijloc’, impresara și-a spus partea de adevăr și a mărturisit că încă îl iubește pe Laurențiu Reghecampf, deși el a înșelat-o cu actuala iubită, Corina Caciuc. Anamaria Prodan a recunoscut, printre altele, că Reghe este un om bun și din cauza asta a fost păcălit de actuala iubită să plece de lângă familie.

„Greșeala mea a fost că l-am iubit prea mult și că l-am ridicat prea mult. Toată viața am să-l iubesc. Toată inima mea este așa și 90% va rămâne Laurențiu Reghecampf. Este firesc!’, a declarat Anamaria Prodan.


Anamaria Prodan, despre Reghe, în plin scandal de divorț: „Toată viața am să-l iubesc'

Impresara susține că și-a iertat soțul de nenumărate ori din cauza infidelităților, iar acesta ar fi venit de fiecare dată plângând ca să fie iertat. Mai mult, Anamaria Prodan susține că Reghe i-a arătat de fiecare dată mesaje pe care le primea de la actuala iubită și se plângea că aceasta insistă să divorțeze.

Anamaria Prodan mai spune că actuala iubită l-ar fi șantajat pe Laurențiu Reghecampf cu e-mail-uri și l-ar fi presat să divorțeze cât mai repede.


Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:„Ești nebun, ești pervers….

Citește și: Cine e Anamaria Vartolomei, românca desemnată cea mai bună actriță din Franța.E din județul Bacău

Citește și: Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

Anamaria Prodan: „Pe actuala a ținut-o și acasă la mine’

Anamaria Prodan susține că Reghe ar fi cunoscut-o pe actuala iubită într-un club din Dubai, unde a mers la insistențele unui anturaj de proastă calitate, iar aceasta i-ar fi cerut bani pentru anumite favoruri sexuale.


Mai mult, antrenorul ar fi adus-o pe actuala iubită chiar în casa Anamariei Prodan.

„Pe actuala a ținut-o și acasă la mine. Eu am luptat până acum și am trecut mereu peste. Pentru mine, familia este cel mai important lucru de pe pământ. Familia e Dumnezeu. Cum era să-i zic eu lui Reghecampf când s-a întâmplat prima dată să plece că nu mai am nevoie de el.

L-am luat și i-am explicat pas cu pas. (….)

Și dacă era câștigătoare de Oscar, eu nu eram de acord să mă deranjeze una și să-mi șantajeze bărbatul dacă nu-i dă acte de divorț…’, a mai spus impresara în cadrul podcastului.


Ce a declarat Anamaria Prodan despre Dan Alexa

În podcastul lui Maticiuc, a fost abordat și subiectul Dan Alexa. În presă s-a speculat că cei doi ar fi avut o relație amoroasă, iar Anamaria Prodan a explicat ce s-a întâmplat în seara în care ea l-a lovit cu pumnul.


Anamaria Prodan neagă acest lucru și spune că totul a pornit de la o declarație făcută de Ionel Ganea, în care ar fi zis că impresara ar avea o relație mai specială cu antrenorul.

Ganea ar fi făcut aceste declarații, după ce ar fi fost deranjat că Dan Alexa a fost ales antrenor la o echipă și el nu.

„Dacă îmi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă. Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. Știți cum a apărut nebunia asta? Eu sunt o fire vulcanică, dacă ceva nu îmi convine, eu în secunda doi sar la bătaie. Eu cu Reghecampf nu am avut niciodată scandaluri cu bătăi’, a mai spus Anamaria Prodan.