Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf: „A mai venit de trei ori. S-a mai întâmplat”

.

Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf. După scandalul de vineri, impresara de fotbal face noi dezvăluiri. Aceasta a mărturisit că nu este prima dată când are loc un astfel de episod în relația cu fostul ei partener. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


În cursul zilei de vineri, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui conflict de amploare. Cei doi s-au bătut în plină stradă, motiv pentru care autoritățile au deschis două dosare penale și au emis ordine de protecție provizorii. Într-un interviu televizat, impresara a recunoscut că nu ar fi primul episod de violență fizică între ea și fostul partener. Potrivit spuselor acesteia, după inițierea divorțului, astfel de scene s-ar mai fi petrecut de trei ori.


Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf. Deși a spus că nu dorește să mai ofere alte detalii despre conflictul de vineri, impresara a făcut noi declarații despre episoadele violente din relația cu fostul partener.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul:'Cu ochii rupți, bătut de nevastă…'


Citește și: Laurențiu Reghecampf a ajuns și el la INML, după bătaia cu Anamaria Prodan.Antrenorul s-a ales cu mai multe răni

Citește și: Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău.Artista a pozat cu el pe coperta VIVA! de octombrie

Citește și: Visarion Alexa, la Parchetul General după ce alte femei au depus plângeri penale împotriva lui.Ce se întâmplă astăzi

Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf


Impresara a mărturisit că, după deschiderea procesului de divorț, au mai existat episoade similare celui de vineri. Aceasta a susținut că până acum nu au existat probe pentru a se lua măsuri legale împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

„Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe.


De fiecare dată se închideau toate dosarele, niciodată nu puteam să mergem mai departe și stăteam cu frica în sân că poate vine odată băut și ne omoară în casă. Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj’, a susținut Anamaria Prodan, potrivit antena3.ro.


„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân’

Mai mult, Anamaria Prodan susține că l-a lovit pe Laurențiu Reghecampf ca mijloc de apărare.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație gen Cancan', a spus Anamaria Prodan în exclusivitate la Antena 3.

Sursa foto: Instagram