Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a zvonit iar că divorțează de Reghe: "Luați exemplu de la noi!"

.

Căsnicia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a fost mereu sub lupă, însă cei doi au reușit să depășească toate problemele apărute în ultimii 13 ani și să rămână împreună. Ana a povestit, pe Instagram, care este acum situația din familia lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Din dorința de a pune punct zvonurilor legate de divorț, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe Instagram în care vorbește despre familia ei.


„Eu cred ca familia Reghecampf Prodan este un exemplu pt toată Romania. Așa va rămâne pe veci in ciuda tuturor mizeriilor care apar in presa. Soțul meu Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simt incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decenta unica, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și a păstrat valorile familiei și le a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie in fiecare secunda a vieții care ne a protejat ca nimeni altul si care ne iubeste fara limita.


Toată aceasta mizerie este izvorâta din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor calcă pe urmele sotului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândra ca soțul meu Laurentiu Reghecampf ca nu intra in aceasta mocirla, nu da decalaratii, nu vorbește cu presa, sta departe de tot.

Asta face Numai un bărbat unic precum este soțul meu. Va rog sa respectați numele nostru dragostea noastră, familia noastră și sa luați exemplu de la noi pt ca suntem cei mai buni! #family #power. #wearethebest❤️ #perfecthusband. #lovemyhusband♥️’, a scris Anamaria Prodan, pe pagina sa de Instagram.


Citește și:

Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: „Am luptat ca noi să ne căsătorim'

În ce relații este Anamaria Prodan cu primul soț. Cine e tatăl fiicelor ei: „N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat'

Câți bani le oferă lunar Anamaria Prodan fiicelor ei. Suma este una colosală

Ce a spus Dan Alexa despre relația cu Anamaria Prodan


În vara lui 2019 s-au întețit zvonurile privind divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce între Ana și antrenorul Dan Alexa a existat celebra altercație. S-a spus atunci că impresara i-a tras un pumn în plină figură din gelozie, între ei fiind ceva mai mult decât o relație profesională.

Atât Anamaria Prodan, cât și Dan Alexa au negat zvonurile, iar recent antrenorul a simțit nevoia să mai facă o serie de clarificări.

„Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei.


Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie’, a declarat Dan Alexa.

‘Lumea m-a divorțat de 4.000 de ori!’


‘Lumea m-a divorțat de Reghecampf de 4.000 de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine ca de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează, eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc’, a spus agenta, pentru GSP.ro.

Pe de altă parte, și Laurențiu Reghecampf a declarat că nu există probleme între el și soția sa: ‘Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta.


Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații’.