Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghe: "Oricine greșește, plătește"

.

Anamaria Prodan refuză categoric ideea că soțul ei ar avea o amantă, așa cum a afirmat Gigi Becali în urmă cu ceva timp. Impresara este decisă să-și păstreze familia și infirmă categoric divorțul de Laurențiu Reghecampf, precum și posibilitatea ca antrenorul ar întreține de mai bine de opt ani o altă femeie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o serie de mesaje de dragoste pe care i le-a trimis Reghe de-a lungul căsniciei lor, ca o dovadă în plus că relația lor este una frumoasă și solidă. Totodată, impresara a scris un mesaj prin care își apără soțul de acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse în spațiul public.


„Pentru ca lumea este atât de rea, pentru ca am devenit
animale, ne judecam, ne umilim, ne tradam ,petrecem ani in dușmănie și
strângem venin in noi … pentru ca ne dușmăniți atât de rău am sa va
prezint o poveste unica de dragoste între 2 copii care au pornit singuri
fara nici un ajutor … și și au jurat dragoste și respect etern și și au
jurat sa ajungă in varful piramidei și și si au jurat sa moara împreuna
tinându-se de mâna.


Laurentiu și Anamaria Reghecampf … ANAMARIA FARA MOȘTENIRILE MAMEI …. am sa las aceste mailuri sa Vb poate ele reușesc sa va facă sa înțelegeți DRAGOSTEA UNICA ȘI PURA … DIN CARE S A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS’,  a scris Ana la poza cu e-mailul primit de la soțul ei în 2009.

„Amanta? Pentru ce? Sa ne facă curatenie prin baie? Mai, mai! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara oua, fara personalitate, fara coloana vertebrală.


Fara putere. Sunt gâște! Intai fa-ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa-ti ia cașcavalul? Si dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel? Concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări’a mai spus în continuare Anamaria Prodan.


Citește și: Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: „Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Reghe, după ce a infirmat divorțul:„Nu-mi pot lua privirea de la tine

Citește și: Fiul
cuplului Prodan – Reghe, reacție dură după zvonurile că tatăl lui ar
avea o amantă:„Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea
prostituatelor

De unde au pornit zvonurile despre infidelitatea lui Reghe


În primăvară, Gigi Becali a făcut afirmații scandaloase în spațiul public despre familia Prodan-Reghecampf, declarând cu subiect și predicat că el are amantă de opt ani, iar ea se iubește cu Dan Alexa.

Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.


Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni‘, a declarat Becali.


Reacția Anei nu a întârziat să apară:

„Reghecampf nu este genul de om care să facă așa ceva. Reghecampf este mult prea bun, e numărul 1. Reghecampf niciodată nu ar face așa ceva, are niște principii de viață și o dragoste pentru familia lui și un respect față de societate, în primul rând, încât nu s-ar uita vreodată nici la femei ușoare, nici la site-uri, nimic. 

Nu cunosc aceste site-uri, nu cunosc aceste femei, nu mă interesează cine sunt, nu mă interesează aceste zvonuri care vin din partea anturajului lui G…, ale nu știu cui, nu sunt pentru noi. Eu ce știu și vă spun cu mâna pe inimă este că Reghecampf este unicat și nu a greșit o dată în viața lui, nu și-a făcut copilul de râs.


Reghecampf își dorește ca băiatul lui cel mic, care îl idolatrizează, băiatul cel mare și fetele să meargă foarte mândri pe stradă, să nu vină cineva să spună „golanul de taică-tu'. Reghecampf nu ar face niciodată așa ceva.’, a spus Anamaria Prodan atunci pentru spynews.ro.