Anamaria Prodan, după ce s-a stabilit ce pensie alimentară va plăti Reghe fiului lor: „El este încă familia noastră”

.

Anamaria Prodan a reacționat public după ce s-a stabilit ce pensie alimentară îi va plăti Reghe fiului lor, Laurențiu Reghecampf Jr. Impresara și antrenorul se află în continuare în plin proces de divorț. Contactată de jurnaliști în urma veștii despre Laurențiu Reghecampf, aceasta a transmis un mesaj surprinzător. Agentul FIFA a subliniat faptul că fostul fotbalist e încă parte din familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan a reacționat public după ce s-a stabilit ce pensie alimentară îi va plăti Reghe fiului lor, Laurențiu Reghecampf Jr. Directă din fire, sexy-impresara nu e ezitat să comenteze despre acest subiect, în urma deciziei instanței. Vedeta a menționat, printre altele, faptul că Laurențiu Reghecampf face parte din familia lor în continuare, până la despărțirea oficială.

De curând, noi informații au ieșit la iveală legate de procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Instanța a stabilit ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf Jr. Impresara nu a ezitat să ofere primele declarații despre acest subiect, la Antena Stars.


Citește și: De ce nu a fost Anamaria Prodan la termenul de astăzi al procesului de divorț:'Reghe, săracul, se afundă total'

Citește și: De ce vrea Anamaria Prodan să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf:'Vreau să scap…'

Citește și: În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la 9 ani de la despărțire:„În timpul căsătoriei a luat o decizie’

Citește și: Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani:'Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la El, între drumuri!'


Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce s-a stabilit ce pensie alimentară îi va plăti Reghe fiului lor

Potrivit spuselor Anamariei Prodan, aceasta nu se află deocamdată în țară. Din acest motiv, ea a primit vestea de la avocatul său. Acesta a anunțat-o telefonic faptul că a câștigat procesul în ceea ce privește pensia alimentară. Impresara a adăugat însă că ea nu s-a interesat încă de suma exactă.

În declarațiile sale, Anamaria Prodan a dat de înțeles că Reghe s-ar fi „sărăcit’ singur. Tot ea a punctat faptul că, până a divorț, el e în continuare soțul ei și face parte din familie. Nu în ultimul rând, vedeta a mai dat de înțeles faptul că s-ar fi scris un articol destul de urât despre Laurențiu Reghecampf în Azerbaijan.


„Eu sunt plecată din țară. M-a sunat avocatul meu și mi-a zis că am câștigat și acest proces. Credeți-mă că nu știu cât am câștigat și m-am și plictisit de toate știrile, că îl sărăcesc pe Laurențiu Reghecampf. Nu. Fiecare om se sărăcește singur.

Nimeni nu face ceva împotriva familiei, el este, încă, familia noastră. Până la divorț el este încă soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei și așa trebuie să rămână, tatăl copiilor mei, întotdeauna’, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.


Ce salariu va avea Reghe la Neftchi Baku

Potrivit deciziei instanței, Reghe îl poate lua acasă la el pe fiul lor, Laurențiu Jr., de două ori pe lună, la sfârșit de săptămână. Cât despre pensia alimentară, potrivit legii, Reghecampf va plăti pentru Bebeto 500 de lei pe lună, sumă ce este raportată la salariul minim pe economie, pentru că nu mai avea loc de muncă atunci când s-a luat decizia.


Ulterior, s-a aflat că Reghe va antrena la Neftchi Baku. Asta după ce Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova, pe data de 12 iunie. În spațiul public au apărut diverse speculații potrivit cărora acesta va încasa un salariu triplu, de aproximativ 40.000 de euro, scrie spynews.ro.

Sursă foto: Instagram