Anamaria Prodan organizează un festival de muzică în memoria mamei sale, Ionela Prodan: „O familistă convinsă, care m-a construit”

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan organizează un festival de muzică în memoria mamei sale, Ionela Prodan. După anunțul privind intrarea în politică, impresara de fotbal a decis să înființeze un festival de muzică care să reunească tineri interpreți de muzică populară. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan organizează un festival de muzică în memoria mamei sale, Ionela Prodan. Ionela Prodan a fost una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. În anul 2018, artista s-a stins din viață, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare. La începutul lunii octombrie, Anamaria Prodan i-a organizat un parastas mamei sale, care ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. La cimitir, a fost organizat un adevărat ospăț și au cântat zeci de artiști care au îndrăgit-o pe Ionela Prodan. Acum, impresara a decis să-i dedice mamei sale un festival de muzică, care să-i poarte numele.

prodan-1-1prodan-1-1

Anamaria Prodan organizează un festival de muzică în memoria mamei sale. După decesul interpretei de muzică populară, impresara a lansat o carte despre viața și memoriile celei care i-a dat viață, intitulată „Cântecul vieții mele'. Acum, agentul FIFA a hotărât să înnobileze cariera de peste 30 de ani a solistei.

Citește și: Anamaria Prodan a obținut o primă victorie în procesul cu soțul ei.Lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus sechestru pe bunuri

Citește și: Anamaria Prodan i-a făcut cunoștință fiului ei cu presupusul iubit.Ce imagine a postat impresara

Citește și: Andreea Bălan și Emilian s-au pupat pe gură la „Te cunosc de undeva':„Ești sexy…'

Citește și: Delia, noi declarații după ce a spus că nu vrea copii:„Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta'

Anamaria Prodan organizează un festival de muzică în memoria mamei sale, Ionela Prodan

Impresara de fotbal a luat decizia de a pune bazele unui festival de muzică populară, care să poarte numele regretatei sale mame. Prin intermediul acestui evenimnt, Anamaria Prodan și-a propus să promoveze tinerii interpreți de muzică populară.

Având în vedere că a intrat pe scena politică, impresara a susținut că va promova valorile moștenite de la cea care i-a dat viață, respectiv lupta pentru drepturile femeilor și pentru integritatea familiei.

„Mama mea, Ionela Prodan, a fost și va rămâne un bun național. Un artist fabulos. O luptătoare a drepturilor femeilor. O familistă convinsă, care m-a construit. Om, femeie și luptătoare cu aceleași convingeri pe care le voi inocula în mintea fiecărei femei din această țară. Mama mea merită un festival care să îi poarte numele și să i-l ducă peste secole', a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Impresara a intrat în politică și luptă pentru „drepturile femeilor'

După bătaia cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a decis să intre pe scena politică, susținând că vrea să iasă „la război’ pentru drepturile femeilor. Aceasta s-a înscris în în partidul înființat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP).

„Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P.

Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților', a susținut aceasta, pe contul de Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton