Anamaria Prodan, mesaj tăios pentru Reghe, după ce a plecat de la Universitatea Craiova: „Nu mai are respectul copiilor. Este jenant”

.

Anamaria Prodan a transmis un mesaj tăios pentru Reghe, după ce antrenorul a plecat de la Universitatea Craiova. Impresara consideră că acesta a fost demis din cauză că nu ar fi avut rezultate și că le-ar fi avut doar atunci când era „liniștit'. Totodată, vedeta susține că, în prezent, Laurențiu Reghecampf nu ar mai avea parte de respectul familiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan a avut un mesaj tăios pentru Reghe, după ce încă soțul ei, cu care se află în proces de divorț, a plecat de la Universitatea Craiova. Impresara nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Din contră, a lansat un nou „atac’ la adresa lui, adăugând că el nu ar mai avea acum parte de respectul familiei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare în plin proces de divorț. Recent, s-a aflat că el a plecat de la Universitatea Craiova, echipă pe care a antrenat-o mult timp. Acesta le-a mulțumit tuturor jucătorilor pentur experiența de care s-au bucurat împreună și le-a urat mult succes pe mai departe. Se pare că încă soția lui nu a avut o reacție tocmai „blândă’ atunci când a aflat de decizia lui, motiv pentru care i-a transmis un mesaj dur.


Citește și: Anamaria Prodan, acuzată că ar fi vrut să-i asigure lui Bebeto un loc în Naționala României pentru juniori:„Eu am niște îndatoriri față de copiii mei’

Citește și: Anamaria Prodan i-a reproșat lui Laurențiu Reghecampf, în direct:'Trebuia să fii un model pentru copiii tăi'

Citește și: Oana Ciocan, despre experiența de la Survivor 2022:'Nu am ajuns la o stabilitate financiară atât de bună'

Citește și: Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru.Primele imagini cu locuința nou amenajată 


Anamaria Prodan, mesaj tăios pentru Reghe, după ce a plecat de la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan a reacționat public după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf nu mai e antrenorul echipei Universitatea Craiova și că a liber de contract. Anunțul a fost făcut de echipă pe rețelele de socializare, în urmă cu scurt timp.

În perioada în care Reghe a fost antrenor la Universitatea Craiova, echipa a înregistrat 25 de victorii și 12 înfrângeri. Cu toate acestea, Anamaria Prodan consideră că un antrenor e demis atunci când nu are rezultate. Impresara e de părere că încă soțul ei s-ar afla într-un moment delicat acum, cel puțin în România.


„Și-a distrus munca în ultimii ani’

Dar impresara nu s-a oprit aici! Anamaria Prodan a susținut că Reghe și-ar fi distrus munca în ultimii ani. De asemenea, spune ea, el nu ar mai avea acum respectul copiilor. Cu toate acestea, vedeta a declarat că se roagă pentru el să-și găsească rapid un alt angajament și să nu stea prea mult timp „pe tușă’.

„Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.


Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la … , la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, a familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva’, a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.


Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf

Anamaria Prodan a spus când va renunța la numele Reghecampf. Se știe că, în timpul procesului de divorț, Laurențiu Reghecampf i-a cerut acest lucru impresarei, în istanță. Recent, ea a susținut însă că lucrurile vor rămâne la fel în privința numelui și că și-l va schimba doar atunci când se va căsători cu un alt bărbat.


„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu, a apus Anamaria Prodan pentru EGO.ro.

Sursă foto: Instagram