Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut un băiat: „Să îl întreacă pe Cristi Borcea”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Laurențiu Regehcampf, după ce iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băiat. Astăzi, 19 mai, tânăra l-a adus pe lume pe cel de-al treilea fiu al antrenorului, veste ce a ajuns imediat și la urechile impresarei. Aceasta l-a felicitat pe încă soțul ei pentru copil și i-a urat putere să-l întreacă pe Cristi Borcea la acest capitol.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Laurențiu Regehcampf, după ce Corina Caciuc a născut un băiat. Impresara a avut o primă reacție publică, la scurt timp după ce micuțul Liam, cel de-al treilea fiu al antrenorului, a venit pe lume. Agentul FIFA le-a spus jurnaliștilor că îi urează încă soțului ei multă putere pentru a face cât mai mulți copii, ca să-l întreacă pe Cristi Borcea.

anamaria-prodan-mesaj-reghe-1anamaria-prodan-mesaj-reghe-1

Joi, 19 mai 2022, iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut un băiețel perfect sănătos, chiar de la primele ore ale dimineții. Astfel, antrenorul Universității Craiova a devenit tată pentru a treia oară. Conform spuselor lui, el și Corina Caciuc i-au ales deja un nume micuțului, iar acesta este Liam. Informația a ajuns și la urechile încă soției lui, Anamaria Prodan, iar aceasta nu a ezitat să reacționeze.

Citește și: Corina Caciuc a născut.Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiețelului

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.A ieșit pe stradă în colanți!

Citește și: Dan Negru, declarație suprinzătoare despre Revelion:Mi-aș dori o pauză. Poate, prima dată după 23 de ani, stau cu ai mei' / EXCLUSIV

Citește și: După 30 de ani la TVR, Irina Păcurariu recunoaște că a vrut să renunțe la profesia de jurnalist:„Îți dorești să câștigi mai mulți bani, să ai un altfel de statut'/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut un băiat

Anamaria Prodan l-a felicitat public pe Laurențiu Reghecampf, cel cu care se află încă în proces de divorț. Copilului i-a urat să fie sănătos, iar lui Reghe multă putere, pentru a face cât mai mulți copii, ca să-l întreacă pe Cristi Borcea. Cel din urmă are 9 copii cu 4 femei diferite.

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți', a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik, după ce fiul Corinei Caciuc și al lui Reghe a venit pe lume.

Fiul cel mare al lui Reghe, după ce antrenorul a devenit tată a treia oară

Și fiul cel mare al lui Reghe, Luca, a transmis un mesaj după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Tânărul i-a urat lui Liam „bun venit ', la InstaStory.

„Bun venit în familie!', a scris Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, pe Instagram, alături de o inimă albastră.

Impresara și antrenorul, în continuare în proces de divorț

În prezent, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt încă căsătoriți. Aceștia se află în proces de divorț, după ce, anul trecut, antrenorul Universității Craiova a depus actele necesare. Asta se întâmpla în toamna lui 2021.

Procesul dintre cei doi pare a fi unul de lungă durată. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au de împărțit și bunurile dobândite pe parcursul mariajului, dar și să stabilească custodia băiatului lor, Laurențiu Jr.

Reghe, mesaj pentru băieții lui, după ce Corina Caciuc a născut

Dis-de-dimineață, Corina Caciuc a născut natural primul ei copil: un băiețel. Totodată, ea l-a făcut pe Laurențiu Reghecampf tată pentru a treia oară. Antrenorul îl are din prima căsătorie, cea cu Mariana Pfeiffer, pe fiul lui cel mare, Luca. Din căsnicia cu Anamaria Prodan, Reghe îl are pe Laurențiu jr.

Astăzi, Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie mai veche cu el și băieții lui cei mari, anunțând astfel că e iar tată de băiat și că Liam a venit pe lume.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata', a scris Reghe pe rețeaua socială.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton