Anamaria Prodan, mesaj emoționant în amintirea mamei sale. „Să-ți dăinuiască numele peste veacuri”

.

În ziua de Sfântul Ioan, Anamaria Prodan a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, în amintirea mamei sale, Ionela Prodan.


Cele două au avut o relație specială, iar după moartea interpretei de muzică populară, pentru Anamaria Prodan, nimic nu a mai fost la fel.

„Să-ți dăinuiască numele peste veacuri ❤️ Nu a existat un Sfântul Ion vreodată fără o petrecere uriaşă la noi acasă. Dragă mea mamă, și astăzi se va întâmpla la fel. Pentru că tu pentru noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi ❤️‘, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Puțini sunt însă, cei care știu că pe Anamaria Prodan o cheamă și Ionela. ‘‘Eu .. azi am să-mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat să-l port …Ionela …și mă gândeam cât plângeam că lumea îți zicea doar ție La mulți ani😂…Pentru că nimeni nu știa că sunt și eu Ionela, nici azi nimeni nu-mi spune nimic, decât de Sfanta Mărie :))) Așa că nimic nu s-a schimbat de când ai plecat ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Te iubesc fără marginele regina noastră', este mesajul transmis de Anamaria Prodan. 


Ionela Prodan a murit în aprilie 2018, după o suferință de
câteva luni. Artista și cântăreața de muzică populară avea 70 de ani. Mama
Anamariei Prodan se afla internată la Spitalul Elias, încă de la începutul
anului, însă medicii nu au mai putut să o salveze