Anamaria Prodan l-a prezentat copiilor pe noul ei iubit. Cum au reacționat: „Am făcut consiliu de familie și...”

.

Cum au reacționat copiii Anamariei Prodan când i-au cunoscut noul iubit. Nu demult, cunoscuta impresară a confirmat faptul că este într-o nouă relație, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Pe contul de Instagram, aceasta a postat prima imagine cu bărbatul care i-a cucerit inima, însă i-a acoperit chipul. Se pare că ambii au căzut de acord să-și țină relația secretă, motiv pentru care Anamaria Prodan s-a abținut din a face prea multe declarații despre noul ei iubit. Bărbatul i-a cunoscut pe copiii impresarei încă de la începutul relației și se pare că aceștia au rămas plăcut impresionați. Iată ce spune fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan a luat pe toată lumea prin surprindere după ce și-a oficializat relația cu noul ei iubit. După scandalul avut cu Laurențiu Reghecampf, impresara susține că și-a găsit liniștea și că este mai fericită ca niciodată. Mai mult, aceasta este răsfățată de noul ei iubit, căci a primit recent un inel care are un diamant în jur de 17 karate și ajunge să coste peste 100.000 de euro. Mulți au crezut că Anamaria Prodan a fost cerută în căsătorie, însă impresara nu a confirmat acest zvon.


Cum au reacționat copiii Anamariei Prodan când i-au cunoscut noul iubit. Impresara susține că a preferat să vorbească deschis cu Bebeto, Rebecca și Sarah despre schimbările din viața ei sentimentală. Cei trei copii i-au întâlnit iubitul încă de la începutul relației și l-au integrat imediat în familie pe bărbatul care i-a cucerit inima mamei lor.


Citește și: Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei: „Să fie într-un ceas bun'

Citește și: „După nașterea copiilor mei, acest moment este cel mai frumos'. Anamaria Prodan confirmă că este într-o relație, după divorț

Citește și: Emilia Popescu a rămas fără emisiunea de la TVR: „Viața merge înainte!'

Citește și: De ce s-au despărțit Mihaela Bilic și doctorul Constantin Stan, după 13 ani de relație: „Te rog doar să nu mă urăști pentru asta’


Anamaria Prodan l-a prezentat copiilor pe noul ei iubit. Cum au reacționat

Așa cum a procedat întotdeauna, impresara de fotbal le-a vorbit deschis celor trei copii ai ei despre faptul că iubește din nou. Pentru că a simțit că are bărbatul potrivit lângă ea, Anamaria Prodan a ținut să-l prezinte familiei, iar Bebeto, Rebecca și Sarah au simțit o conexiune imediată cu noul iubit al mamei lor.

„Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. Fetele au fost alături de mine trup și suflet.


Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă. Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine’, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.


De ce își ține Anamaria Prodan relația secretă

Impresara de fotbal și noul ei iubit au hotărât să fie discreți cu privire la relația lor, așa că nu se vor afișa împreună prea curând. Anamaria Prodan a dezvăluit câteva calități are bărbatului care i-a cucerit inima, mărturisind că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.


„Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită. Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Instagram