Anamaria Prodan îl ridică în slăvi pe fostul soț: „Este pâinea lui Dumnezeu pe pământ” / De ce au divorțat acum 12 ani

.

Anamaria Prodan și fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu au fost căsătoriți din anul 1998 până în anul 2007 și chiar dacă au divorțat, au rămas în relații foarte bune. Tibi este tatăl fetelor Anamariei, Sarah și Rebecca, „un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt', după cum îl descrie sexy impresara.

 


„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri.’, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.


Anamaria și Tibi au fost căsătoriți timp de nouă ani, ruptura intervenind pentru că ea își dorea cu totul altceva de la viață decât soțul ei.

„Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia’, a spus Anamaria.

Tibi Dumitrescu a povestit că și-a cunoscut soția într-o discotecă.

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis. Eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet’, a mărturisit Tibi Dumitrescu într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp publicației Libertatea.


Sarah îi calcă pe urme tatălui ei. La începutul anului, tânăra a semnat cu Universitatea Mississippi din Conferinţa de Sud-Est (SEC) a NCAA, echipă care evoluează în Divizia 1 a colegiilor americane, nivelul cel mai înalt al baschetului juvenil din SUA.


Fiica cea mare, Rebecca, studiază și ea în străinătate, mai exact în Milano, Italia. Visul ei este să conducă un business de modă.

Și Tibi Dumitrescu s-a recăsătorit

„Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit cu Irina. Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună.


Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce să îi reproșez. Ne-am pierdut pe drum, cu meseria. Am început să ne iubim ca frații’, mărturisea Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă, scrie Unica.