„Merită să-l dați drept exemplu. Nu a ridicat mâna, deși...”. Anamaria Prodan, după ce Dan Alexa a spus că s-a abținut să reacționeze în fața ei, după pumnul încasat acum 4 ani

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan, după ce Dan Alexa a spus că s-a abținut să reacționeze în fața ei, după pumnul încasat acum 4 ani. În urmă cu câteva zile, antrenorul de fotbal făcea câteva dezvăluiri despre conflictul avut cu impresara în urmă cu câțiva ani. Deși susținea că incindentul l-a afectat la nivelul percepției publice, acesta sublinia că Anamaria Prodan este o profesionistă în domeniul ei de activitate. Acum, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a reacționat și i-a transmis un mesaj lui Dan Alexa. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, după ce Dan Alexa a spus că s-a abținut să reacționeze în fața ei, după pumnul încasat acum 4 ani. În anul 2019, Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost surprinși într-o ipostază neașteptată. După un meci cu FC Botoșani, impresara l-a lovit pe antrenorul de la Astra, iar întreaga scenă a fost filmată. La patru ani de la acest incident violent, antrenorul a făcut câteva precizări, susținând că a fost deranjat, la acea vreme,  de gestul Anamariei Prodan. Totuși, acesta sublinia că nu a încheiat colaborarea profesională cu aceasta și că trebuie să îi fie recunoscute meritele în lumea impresariatului. La rândul ei, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului și a postat un lung mesaj pe rețelele de socializare.

al-9al-9

În mesajul postat pe contul de Instagram, impresara l-a felicitat pe antrenor pentru modul în care a reacționat în momentul când a avut loc scena violentă dintre ei și l-a dat drept exemplu „bărbaților din țara aceasta'.

Citește și: „M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei. M-a afectat foarte mult”. Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

Citește și: Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan: „Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală'

Citește și: Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere: „În sfârșit vă dezvălui la ceea ce lucram”

Citește și: Daniela Gyorfi, adevărul despre averea familiei, după 17 ani de relație cu George Tal: „Știm amândoi a cui este casa, a cui este afacerea'

Anamaria Prodan, după ce Dan Alexa a spus că s-a abținut să reacționeze în fața ei, după pumnul încasat acum 4 ani

Imediat după declarațiile antrenorului, agentul FIFA a reacționat și a postat un text pe rețelele de socializare. Aceasta l-a felicitat pe Dan Alexa pentru atitudinea pe care a avut-o în urmă cu patru ani, atunci când Anamaria Prodan i-a dat un pumn.

„Felicitări, mister! Acest bărbat merită să-l dați drept exemplu în fața țării căci nu a ridicat mâna la o femeie, deși putea să o facă foarte simplu! În loc să faceți mii de știrii cu iz de scandal ridicați un monument al bărbatului unic educat cu respect incredibil față de o femeie numit Dan Alexa și arătați-l tuturor bărbaților din țara aceasta! Aceasta este educația adevărată ofertată bărbatului Dan Alexa de către mama lui', a scris Anamaria Prodan pe InstaStory.

„Fătălăii nu se bat parte în parte cu femeile'

Anamaria Prodan i-a condamnat pe bărbații care sunt violenți cu femeile, susținând că nu poate tolera un astfel de comportament. În luna septembrie, impresara de fotbal și Laurențiu Reghecampf au fost surprinși în timp ce se băteau în plină stradă.

„Într-o femeie nu se dă cu nici cu o floare! Dacă femeia ridică mâna te întorci, pleci și eviți orice scandal! Fătălăii se bat parte în parte cu femeiele! Sărăciile de bărbați frustrați și fără educație lovesc femeile și se mândresc cu uasta! Aceste specimene merită scuipate și batjocorite de toți căci față în față cu un alt bărbat leșină instant de frică', a adăugat impresara.

„Dan Alexa este unic și a oferit o lecțiie de viață'

Impresara de fotbal este de părere că Dan Alexa reprezintă un exemplu pentru toți bărbații „de pe mapamond'. Aceasta l-a lăudat pentru modul în care a reacționat atunci când l-a lovit, susținând că a oferit o lecție de demnitate și „bărbăție'.

„Bărbații adevărați știu să gestioneze situațiile cu calm! Luați exemplu de la Alexa și învățați băieții pe care îi aveți acasă să procedeze la fel! Dan Alexa este unic și a oferit o lecțiie de viață, de bărbăție, de demnitate tuturor bărbaților de pe mapamond', a mai scris Anamaria Prodan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton