Anamaria Prodan, avertisment către presupusa amantă a lui Reghe: "O voi găsi!"

.

Anamaria Prodan tună și fulgeră de când Reghe a declarat presei că divorțează, iar motivul vehiculat de ceva timp ar fi o presupusă amantă a soțului ei. Gigi Becali a aruncat bomba că Reghe se iubește de opt ani cu altă femeie, însă Ana neagă vehement această situație. Impresara a lansat și un avertisment la adresa acestei presupuse amante a lui Laurențiu Reghecampf.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Situația din familia Prodan-Reghecampf este în continuare incertă. În timp ce Reghe confirmă divorțul, Ana și fiul ei neagă categoric așa ceva. S-au întețit și bârfele privind prezența unei alte femei în viața lui Laurențiu Reghecampf, iar Ana anunță pe toată lumea că o va găsi negreșit, dacă ea există cu adevărat în viața soțului ei.


„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez! Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi’, a spus Anamaria Prodan, pentru spynews.ro.


Zilele trecute, Ana a postat un mesaj pe Instagram, ce părea mai cu seamă adresat direct celei sau celor care atentează la fericirea familiei ei. Impresara cataloga în termeni duri atât bărbații care își fac amante, dar și pe femeile care acceptă bani de la ei în schimbul unor favori sexuale.

„1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOȚI. AMANTE? REGHE? PĂI MĂI PRIETENI! TOCMAI CE EXPLICAM CĂ REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SĂ AJUNGĂ UNDE SUNT AZI! E FIRESC SĂ NU ÎNȚELEGEȚI! CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS, NU AI VOIE SĂ GREȘEȘTI! DACĂ AI GREȘIT, TE-AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER.


Amantă? Pt ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi, măi! În familia mea sunt reguli creștine în primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie plătește! Ghinionul vostru este că la noi nu greșește nimeni!

Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele nimic…(…)’, este o parte din mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.


Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:„Tu mi-ai dat totul

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…

Citește și: Cum a reacțioat fiul Ioanei Simion când a aflat că nu mai divorțează de Ilie Năstase:„Nu ascult părerile nimănui

Ce spune Andreea Tonciu, fina soților Prodan-Reghecampf despre divorțul lor

Andreea Tonciu, fina Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre divorțul lor și nu crede că poate fi vorba despre așa ceva vreodată între acești doi oameni care „se iubesc mai presus de orice pe lume’ și sunt făcuți unul pentru celălalt


„Cand vreodata credeti voi ca se va destrama un imperiu atat de frumos??? Cand???? Parintii mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt facuti unul pentru altul❤️ Un singur lucru mai am sa va spun…. NU MOR CAII CAND VOR CAINII😜’, a scris Andreea Tonciu pe contul ei de Instagram, recent.


Laura, o altă fină a cuplului Prodan-Reghecampf a făcut dezvăluiri

Laura, soția lui Moise Boxi Olariu, a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, despre nașii ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Laura a dezvăluit cum a decurs întâlnirea cu nașii, care a avut loc după petrecerea aniversară a acestora. Laura a spus că nu s-a simțit nicio tensiune între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și că cei doi erau foarte apropiați.

Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu. O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei‘, a declarat Laura Olariu prin telefon în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP.