Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe, după ce el a contestat decizia instanței privind pensia alimentară: „O să îl execut silit”

.

Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe, după ce a făcut recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară. Impresara și antrenorul se află în continuare în proces, iar, după cum se prezintă situația, pare a fi departe de a se termina. Agentul FIFA susține că o să-l execute silit pe Laurențiu Reghecampf, aducând vorba despre pensia alimentară pe care cel din urmă trebuie să i-o plătească fiului lor, Laurențiu Jr.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe, în plin divorț. De când Reghe a anunțat că a depus actele necesare pentru despărțirea oficială de impresară, aceștia continuă să-și aducă acuzații neașteptate. În urmă cu scurt timp, în plin proces cu antrenorul, impresara a susținut că are de gând să-l execute silit, făcând referire la pensia alimentară pe care el i-o datorează fiului lor, alintat Bebeto.

Anamaria Prodan a discutat public despre pensia alimentară pe care Reghe trebuie să i-o plătească lui Bebeto și susține că-l va executa silit. Se pare că cei doi soți sunt în continuare într-un „război’ al declarațiilor, aducându-și fel și fel de acuzații. Impresara e pregătită să-l oblige pe Laurențiu Reghecampf, antrenor în Azerbaijan acum, la Neftchi Baku, să achite fiecare leuț pe care l-ar datora ca pensie alimentară.


Citește și: Cum și-a câștigat Anamaria Prodan primii bani:„Făceam mii de dolari. Ne-am luat…’

Citește și: Laurențiu Reghecampf are succes în afacerile din afara sportului.A făcut profit peste 100.000 de euro după divorțul de Anamaria Prodan

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri despre noua emisiune culturală pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D:„Mi s-a spus că publicul românesc e prost. Dimpotrivă’

Citește și: Bărbatul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina și-a dat demisia, după ce femeia a orbit parțial:„Pentru a deveni îngrijitorul ei’


Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe, după ce el a contestat decizia instanței privind pensia alimentară

Impresara a făcut noi declarații despre procesul de divorț și de complicațiile pe care le-ar avea în relația cu Reghe din cauza pensiei alimentare stabilitate de către instanța pentru fiul lor, Bebeto. Anamaria Prodan a spus că suma pe care Laurențiu Reghecampf ar avea-o de plătit ar fi mai mare decât se știa până în prezent.


„Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord’, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Ce acuzații îi aduce impresara încă soțului ei

Iar acuzațiile Anamariei Prodan nu s-au oprit aici. Vedeta a susținut că Reghe nu ar mai fi vrut să-l ia pe fiul lor în vacanță, după cum stabilise instanța, în luna iulie. În plus, spune ea, antrenorul nici nu l-ar mai fi căutat și nu ar mai fi vorbit de ceva timp.


„A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.


Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…’, a adăugat ea.

Anamaria Prodan, despre salariul lui Reghe de la Neftchi Baku

Printre altele, Anamaria Prodan a dezvăluit și suma pe care Laurențiu Reghecampf ar încasa-o ca antrenor, la Neftchi Baku, după ce a plecat de la Universitatea Craiova. Impresara susține că suma ar fi departe de cea cu care ar fi fost obișnuit încă soțul ei.


„Are 22.000 de dolari salariu. Pentru el, el de la 180.000 pe lună… La arabi. Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto.

El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract’, a mai transmis impresara.

„Reghe m-a dat în judecată’

În prezent, Anamaria Prodan spune că se află într-o situație în care nu credea că va ajunge vreodată. Nu spune despre aceasta că e delicată, ci dificilă, deși susține că nu are emoții atunci când vine vorba despre rezultatul proceselor pe care le are cu Reghe și iubita lui, Corina Caciuc.


„Reghe m-a dat în judecată, oricum, să îi dau un milion. Și el, și ea. Ea cere alt milion… Curg milioanele’, a transmis agentul FIFA.

Totodată, Anamaria Prodan a ținut să facă „lumină’ și în privința unui subiect despre care tot au apărut speculații în ultima vreme. Astfel, impresara a negat că ar avea probleme cu banii.

„Ce probleme financiare să am? Merg cu Ferrari, e clar, sunt probleme mari. E mașină mică, mi-e foarte greu, caut o mașină peste Ferrari. E o mașină meschină, consumă mult, dar nu îmi permit ceva peste Ferrari. Asta e, poate o să îmi permit peste ceva timp, când îmi revin financiar, ceva peste Ferrari…’, a declarat, râzând, impresara.


Anamaria Prodan va face un turneu motivațional inspirat de divorțul de antrenor

Anamaria Prodan a vorbit și despre partea ei profesională. Vedeta își dorește să folosească experiența trăită în căsnicia cu Reghe pentru a le încuraja pe femeile părăsite, înșelate și trădate. Despre viitorul turneu, intitulat „Eu sunt voi’, aceasta a dezvăluit că sursele de ispirație pentru discursurile ei motivaționale vin și din divorțul de antrenor.

„Voi începe turneul Eu sunt voi’. Echipa mea se ocupă acum de organizare, vom merge în fiecare oraș din țară și vom avea discursuri motivaționale. I-am zis ‘eu sunt voi’ pentru că, în momentul în care tragi linie, eu nu sunt nici intangibilă, dar nici de sticlă, nu sunt altceva decât un om care a muncit toată viața mea ca să ajung cineva.

De aceea, eu sunt ei. E firesc să vorbesc despre eșecuri, despre urcușuri, despre căderi și despre victorii.. Lumea trebuie să înțeleagă că nu este o gaură în cer și că nu se întâmplă absolut nimic în momentul în care te trădează omul de lângă tine sau în momentul în care ceva nu iese cum ai plănuit. Orice șut în fund este un pas înainte!

Acest turneu este inspirat din toată viața mea, și din divorț, din lecțiile primite, din oamenii pe care i-am ajutat și m-au trădat, din oamenii care au fost alături de mine când mi-a fost greu… Este exact viața mea, povestită în detaliu, disecată în fața tuturor. De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copii.

Atunci am zis, ca să nu mai răspuns la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit’, a mai explicat Anamaria Prodan.

Câți bani face Reghe din afacerile pe care le deține

Potrivit sursei menționate anterior, lui Reghe i-a mers ca pe roate în afaceri, chiar mai bine ca niciodată. Firma pe care o deține ar fi înregistrat chiar un profit remarcabil.

Bilanțul depus arată că cifra de afaceri pentru anul fiscal 2021 este de doar 1.528 de lei, însă Reghe a anunțat un profit de 671.631, asta înseamnă aproximativ 135.000 de euro, afacerea fiind, pentru primul an, pe plus.

Sursă foto: Instagram, Captură video