Anamaria Prodan a reacționat dur după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „L-aș extirpa de pe fața pământului!”

.

Anamaria Prodan a reacționat dur după ce Daniela Crudu a fost bătută de bărbatul cu care se vedea de două luni. Bruneta a ajuns, ieri dimineață, la spital și cazul ei a fost intens comentat, mai cu seamă că nu este prima dată când Daniela a fost bătută de un iubit.


Anamaria Prodan a
intervenit și ea în scandalul momentului și recunoaște că ar „extirpa de pe
fața pământului’ pe bărbatul care lovește o femeie.

„Asta tot din educație vine. Vine dintr-o viață haotică, tot dintr-o lipsă totală de încredere. Femeile din România au în general treaba asta, se tem că dacă au făcut doi copii nu mai pot pleca că nu au ce să facă, că rămân pe drumuri. Nimeni pe pământul ăsta nu are dreptul, mai ales un bărbat, să lovească o femeie. De ce? Orice bărbat își pune mintea cu o femeie, o face zob, pentru că nu vorbim de aceeași forță fizică.


O femeie oricât de puternică pare, nu are cum să se compare, din niciun punct de vedere cu un bărbat, decât pe meserie, că acolo creierul la unul e mai mare, la unul e mai mic, la unul are nervuri mai profunde, la altul nu are. Pentru un bărbat, să lovească o femeie, să împingă, să înjure o femeie este zero din toate punctele de vedere. Acel bărbat, dacă ar fi după mine și aș putea să fac ceva, l-aș extirpa de pe fața pământului!’, a declarat Anamaria Prodan.

La rândul său,
Anamaria Prodan a fost și ea implicată într-un episod de violență, însă nu a
fost ea cea bătută, ci bătăușa. În toamna lui 2019, impresara i-a aplicat un
pumn în plină figură antrenorului Dan Alexa, la finalul unui meci de fotbal.
Acesta din urmă nu a ripostat, situație care a atras nemulțumirea lui Gigi
Becali. „Un bărbat bătut de femeie n-are ce să caute la Steaua', a
fost concluzia lui Becali,


„Chiar dacă nu crede că sunt bărbat, pentru mine bărbăţia nu înseamnă să sar cu picioarele pe o femeie’, a fost replica lui Dan Alexa, la vremea aceea.