Anamaria Prodan a îmbrăcat o salopetă super mulată cu imprimeu de dolari. Cu ce bărbat celebru din showbiz s-a distrat la ziua lui Bote

.

Anamaria Prodan a atras toate privirile cu ținuta ei la petrecerea de ziua lui Cătălin Botezatu. Sexy impresara a demonstrat încă o dată că este o femeie singură și care poate să cucerească pe oricine. Ce-i drept, nu oricine ar avea curajul să poartă astfel de obiecte vestimentare, dar nu mai este un secret că încă soția lui Laurențiu Reghecampf este o nonconformistă. Ce-i drept are și o siluetă de invidiat cu care se poate lăuda oriunde și la orice oră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Zilele trecute, Cătălin Botezatu și-a organizat o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei lui de naștere. Au participat numeroase nume mari din showbiz-ul românesc, printre care și Anamaria Prodan. Știm deja de muți ani că cei doi au o frumoasă relație de prietenie, așa că nu se putea să lisească.

Totuși, în momentul în care Anamaria Prodan și-a făcut apariția la clubul exclusivist din Capitală, toate privirile era îndreptate către ea. Sexy impresara a îmbrăcat o salopetă mulată pe corp, dintr-un material imprimat cu dolari. Bineînțeles, cum se putea altfel la o astfel de ținută, dacă nu să fie accesorizată cu bijuterii de lux. A fost centrul atenției toată seara, iar asta nu numai datorită ținutei și siluetei de invidiat.


Citește și: Când a aflat Anamaria Prodan că o înșală Reghe:'Vuia tot orașul, iar amanta râdea'

Citește și: Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan.Este căsătorită cu un american

Citește și: Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto:'Am pierdut ziua degeaba'

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia:’Eu m-am cam enervat…’ / EXCLUSIV

Anamaria Prodan a îmbrăcat o salopetă super mulată cu imprimeu de dolari


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan este o femeie singură. Gata oricând să-și găsească liniște în brațelel unui bărbat demn de ea, sexy impresara a strălucit la propriu la petrecerea de lux organizată de Cătălăin Botezatu. Încă soția lui Laurențiu Reghecampf s-a numărat printre multe nume mari din showbiz-ul românesc și nu a ezitat să se fotografieze cu toți cei dragi.

Anamaria Prodan, urare specială pentru Cătălin Botezatu: ‘Te iubesc’

Chiar și atunci când forma o relație cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan avea o relație apropiată cu Cătălin Botezatu. Cei doi se cunosc de foarte mult timp și sun buni prieteni. Nu doar că nu a lipsit aproape niciodată de la ziua de naștere a celebrului creator de modă, ci s-au și distrat la cote maxime prin Dubai, alături de numeroase alte persoane de rangul lor. Cu ocazia zilei lui de naștere, sexy impresara s-a fotografiat la brațul lui și i-a scris o urare specială în mediul online.


„Te iubesc @catalinbotezatu! Călătorim prin viață de zeci de ani împreună și avem atâtea amintiri minunate. Îți mulțumesc azi încă o dată că exiști în viața mea și îți urez încă 10.000 de ani fericiți să trăiești! Nu uita că avem mult de mers de azi înainte forever together. #happybirthday #mybrother #foreverfamily’, i-a transmis aceasta lui Cătălin Botezatu.

Anamaria Prodan, la brațul lui Cristian Boureanu la petrecerea organizată de Cătălin Botezatu

La petrecerea lui Cătălin Botezatu au participa numai nume bune și mari din România. Pe lângă Anamaria Prodan, și-a făcut apariția și Crisitian Boureanu. Bineînțeles, așa cum am precizat, sexy impresara s-a fotografiat cu toți cei dragi, inclusiv cu fostul politician. Fanii au fost foarte atenți la apropierea dintre ei și au stârnit numeroas speculații pe baza tandrețurilor în care au fost surprinși.


Anamaria Prodan, pregătită să își refacă viața

Anamaria Prodan este mai pregătită ca oricând să lase trecutul în urmă și să se bucure de o viață amoroasă frumoasă și lipsită de griji. Chiar zilele trecute a dezvăluit că este în căutarea unui bărbat care să-i dovedească că o merită și că poate să fie demn de ea. Nu se ferește de ochii lumii să apară la brațul vreunui prieten sau amic, în ciuda numeroaselor comentarii răutăcioase ce apar mai tot timpul în mediul online.


Singura mea dorință pe care o mai am acum, pe pământul ăsta, e să am lângă mine un bărbat! Atât îmi doresc de la viață. Un bărbat adevărat!‘, a spus sexy impresara la podcastul „Tare de tot’.

Sursă foto: Facebook / Instagram