Anamaria Prodan a divorțat? Povestea de dragoste dintre sexy-impresară și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, e demnă de un film!

 Oana Pantazi
.
Scena în care Dan Alexa a primit un pumn în plină figură de la Anamaria Prodan a pornit morișca speculațiilor cum că între cei doi ar exista mai mult decât o relație profesională, dar și zvonurile că Anamaria Prodan ar fi divorțat deja de Reghecampf… Dar povestea dintre Anamaria și Laurențiu este una mult prea frumoasă pentru a da crezare unui asemenea zvon.

În aceste zile, un conflict petrecut între Dan Alexa, antrenorul Astra Giurgiu și Anamaria Prodan a readus la iveală speculațiile că între cei doi există mai mult decât o relație de natură profesională – sexy-impresara l-a pocnit cu forță în plină figură, iar Alexa nu a reacționat! În timp ce Anamaria Prodan a declarat că era vorba despre un conflict de muncă, o parte a presei susține că a fost o criză de gelozie a impresarei, care și-ar fi surprins „iubitul” în compania altei femei.
Ba, mai mult, conform click.ro, în lumea fotbalului s-ar ști deja de ceva vreme că anamaria ar fi divorțat deja… 'Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă', a declarat o sursă din apropierea celor doi, pentru Click!.

„Drumurile noastre s-au despărțit atunci”

Anamaria Prodan (46) și Laurențiu Reghecampf (43) formează un cuplu de 11 ani, dar puțini știu că povestea lor de dragoste a început, de fapt, cu mulți ani în urmă, pe când el avea 18 ani, iar ea – 21. Viața i-a despărțit și între timp ambii și-au format familii… Anamaria s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, căruia i-a dăruit doi copii – pe Rebecca și pe Sarah -, iar Laurențiu s-a însurat cu Mariana Pfeiffer, pe când avea doar 19 ani, și a devenit tatăl unui băiat, Luca. După ani de zile, cei doi s-au reîntâlnit și s-a reaprins flacăra iubirii.

„Pe Anamaria am cunoscut-o la 18 ani. A fost dragoste la prima vedere, dar drumurile noastre s-au despărţit atunci. O admir sincer pe Anamaria. E singura femeie care a reuşit în lumea bărbaţilor, a fotbalului. O admir pentru curajul ei! Femeia, în mentalitatea multor bărbaţi, e făcută să stea acasă, sa facă copii şi să spele rufe. Eu cred că femeia poate să muncească la fel de mult ca bărbatul, să aibă o preocupare”, declara Laurențiu Reghecampf la Realitatea TV.

„Eu nu-mi doream căsătorie”

Și Anamaria a rememorat  prima întâlnire cu Reghe: „Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat. Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi', povestea Anamaria Prodan într-un interviu pentru revista Taifasuri.

„Când vede că mă aprind, mă lasă să-mi fac damblaua”

În 2008, cei dopi s-au căsătorit în Las Vegas, iar trei luni mai târziu venea pe lume Laurențiu Junior, acum în vârstă de 9 ani. Care este secretul mariajului lor? Cu siguranță temperamentele diferite… De altfel, impresara recunoștea, în același interviu că „Laur este foarte calm, iar eu sunt foarte vulcanică, şi de fiecare dată când vede că mă aprind mă lasă să-mi fac damblaua. Mergem pe premisa că întotdeauna cedează cel mai deştept şi ne chinuim să arătăm care e mai deştept. Dar, orice aş face, cu Laurenţiu nu pot să mă cert, e mult prea calm, iar micile dispute se sting repede'.

Laurențiu Reghecampf își apără soția!

După scandalul izbucnit în presă, care aproape că a trecut pe planul doi victoria Simonei Halep la Wimbledon, Laurențiu Reghecampf își apără soția, ca un adevărat gentleman.  „Ana este soția mea și o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu și ce vorbesc toți! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă. (…) Îmi pare rău pentru Dan și familia lui și sper să treacă peste acest incident, eu am încredere în el ca prieten și antrenor și sper să reușească să facă rezultate bune la Astra. Ana și Dan au construit mult împreună. Au trecut prin bune și rele și au reușit mereu. Toate trec în viață. Pe Ana o știm toți. O fire rebelă și vulcanică, foarte puternică din toate punctele de vedere', declarat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate, pentru Cancan.ro.

„De ce băgați în seamă tot?”

Mult mai impulsivă, Anamaria Prodan a dat o replică mult mai acidă și extrem de ironică: De ce băgați în seamă tot? Vă rog, lăsați-mă! Am vorbit de niște jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă și vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obișnuită să fiu nr. 1 în presă și în sport și am simțit că îmi ia fața Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledon-ul… glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult'.

Cu toate acestea, Anamaria a negat vehement relația cu Dan Alexa: 'Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzii. Cum să am o relație cu Alexa când eu stau în Emirate, în America, în Italia și prin Germania, iar el pe la Călărași cu două antrenamente pe zi? Noi când ne vedeam? O dată la trei luni sau cum?'.

„Sunt prea fericită…”

De altfel, impresara a pus punctul pe „i” și într-un interviu pentru VIVA!, în care a declarat că este o persoană asumată, care nu ar minți niciodată: 'Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!'. Asta sunt eu!', a conchis Anamaria.

Imaginile care au ținut prima pagină a publicațiilorImaginile care au ținut prima pagină a publicațiilor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton