Anamaria Preda a leşinat după ce a citit testamentul tatălui ei. Fiica lui Aurelian Preda se află la spital!

.

Anamaria Preda a leşinat după ce a citit testamentul tatălui ei. Fiica lui Aurelian Preda trebuia să fie prezentă în platoul Acces Direct, în această seară, dar Mirela Vaida a anunţat că tânăra nu va mai ajunge în emisiune pentru că se află la spital.

„Dimineață venea spre redacție pentru a-i fi prezentat testamentul, este normal să știe înainte să afle telespectatorii. A leșinat, este la spitalul de urgență, e doar o perioadă de oboseală, de slăbiciune, are nevoie de câteva vitamine și sperăm că va fi bine.', a declarat Mirela Vaida, la Acces Direct.


Anamaria Preda trece printr-o perioadă foarte grea. Deşi are doar 19 ani, pare că a trăit cât pentru o viaţă întregă. Şi-a pierdut tatăl când avea doar 16 ani, Aurelian Preda lăsând-o în grija bunului său prieten Nicuşor Iordan. Acesta din urmă este acuzat de Anamaria că a abuzat-o fizic şi sexual şi i-a făcut plângere penală.

Ulterior, Nicuşor Iordan a acuzat-o că l-a şantajat, fata cerându-i suma de 100.000 de euro pentru a-şi retrage plângerea.

Scandalul este departe de a se termina, pentru că și Nicușor Iordan, la rândul său, a avut un drept la replică în timpul unui interviu acordat Acces Direct, în care a spus că i-a fost ca un tată fiicei lui Aurelian Preda, citează Spynews.ro.