Anamaria, declaraţie şocantă despre relaţia amoroasă pe care tatăl ei, Aurelian Preda, ar fi avut-o cu Nicușor Iordan

.

Anamaria Preda a declarat într-o emisiune de televiziune că Nicușor Iordan i-a mărturisit că a înregistrat partidele de amor pe care cei doi le-ar fi avut pe vremea când ea era minoră pentru a o putea șantaja cu ele, potrivit wowbiz. Nicuşor Iordan ar fi fost disperat să nu se afle că a avut o relație gay cu Aurelian Preda.

Cu fiecare apariţie TV, Anamaria Preda face declaraţii dintre cele mai şocante şi dă publicităţii amănunte cât se poate de intime despre tatăl său, care a murit în urmă cu trei ani. Anamaria a confirmat zvonul legat de orientarea sexuală a lui Aurelian Preda şi, prin intermediul unei declaraţii recente, a lăsat să se înţeleagă faptul că interpretul de muzică populară ar fi avut o relaţie amoroasă cu Nicuşor Iordan, bărbatul pe care ea îl acuză acum de agresiune sexuală.


‘Atunci când eu am plecat în Italia, am primit un telefon chiar înainte să urc în avion, de la Nicu. Și mi-a spus: ‘eu am făcut toate aceste lucruri să nu se afle că eu am trăit cu tatăl tău’. Și vine el și-mi spune mie și tuturor că ce… Că nu e adevărat? Ce nu e adevărat? Nu e adevărat că a trăit cu tatăl meu?’, a declarat Anamaria Rosa Preda, în lacrimi, la o emisiune de televiziune.


Reacţia furtunoasă a lui Nicuşor Iordan

Nicușor Iordan a scris pe contul lui de socializare că are dovezi că fiica lui Preda minte. El lasă să se înțeleagă că respectiva convorbire este înregistrată și că o va face publică.

‘Incredibil! O nouă minciună marca AnaMaria Rosa. Nu știu cine o povățuiește pe această fată, dar consider că s-a ajuns prea departe! În curând voi prezenta înregistrarea la care a facut referire în această seară. Și asta pentru a dovedi minciuna și ipocrizia acesteia față de afirmația făcută în această seară referitor la relația mea cu Aurelian Ion Preda. Păcat că în acest mod murdărește memoria tatălui ei!’, a declarat Iordan pe contul lui de Facebook.


„Soţia’ lui Aurelian Preda a dat cărţile pe faţă

Femeia pe care Aurelian Preda a prezentat-o toată viaţa drept soţia lui şi mama copiiilor săi a dezvăluit în această vară că nu a fost nimic adevărat. Meri Stipo, naşa de botez a Anamariei Preda, a spus că a fost doar bună prietenă cu Aurelian Preda, pe care îl ştie din liceu şi au avut o relaţie de frate-soră, nicidecum de cuplu.


„Sunt multumită sufletește că Ana Maria Rosa s-a îndepărtat de Nicușor Iordan și l-a dat în judecată pentru abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă.

Sper ca justiția să-și facă datoria pentru că există dovezi concrete, uluitoare împotriva acestuia, care trebuia să-i fie ca un tată, să fie alături de ea, dar el a profitat de sensibilitatea ei și a supus-o la orori de neimaginat. Și sper ca atât justiția, cât și Dumnezeu să ia măsuri împotriva acestuia.

Iordan a abuzat fizic, psihic, de Ana. Nu trebuia! Indiferent, că l-ar fi provocat… acest copil era minor, avea 16 ani. Era fiica celui lână care tu ai petrecut ani de zile. Dar motivul pentru care a făcut-o e că a aflat, atunci, la moarte, că Aurelian nu i-a lăsat nimic.


Și atunci a început șantajul. Pentru ca el, în mintea lui bolnavă, a crezut că făcând acest lucru va rămâne în casă. Și Ana va fi constrânsă să tacă, să nu spună nimănui’, mărturisea Meri Stipo pentru Ciao.ro.