Analia Selis e pregătită să-și refacă viața sentimentală, la trei ani de la divorțul de Răzvan Suma: „Aș vrea un bărbat care să meargă tot timpul de mână cu mine prin viață”

.

Analia Selis e pregătită să-și refacă viața sentimentală. Cunoscuta cântăreață și violoncelistul Răzvan Suma s-au despărțit în decembrie 2019 și au divorțat oficial în urmă cu trei ani. Povestea de dragoste dintre cei doi artiști a durat 17 ani, iar din ea au rezultat doi copii, pe nume Noa și Tiago. Dacă în urmă cu puțin timp Analia Selis susținea că preferă să-și îndrepte atenția asupra carierei și copiilor, se pare că acum talentata cântăreață e deschisă să cunoască un potențial partener de viață. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Analia Selis și Răzvan Suma au divorțat în urmă cu trei ani, după o căsnicie care a durat 17 ani. În vara acestui an, artista susținea că nu este pregătită să-și refacă viața amoroasă, atenția ei fiind îndreptată exclusiv către carieră și cei doi copii. Ei bine, lucrurile s-au mai schimbat între timp, iar Analia Selis este pregătită să-și deschidă din nou inima. Cântăreața argentiniană a dezvăluit ce așteptări are de la un potențial partener, recunoscând că o încântă ideea de a iubi din nou.


La trei ani de la divorțul de Răzvan Suma, Analia Selis e pregătită să-și refacă viața amoroasă și știe exact ce fel de bărbat își dorește lângă ea. Artista a fost întotdeauna discretă cu privire la viața personală și a rămas în România după separarea de cunoscutul violoncelistul, ea însăși declarând că această țară „i-a dăruit și îi dăruiește în continuare foarte mult’.


Citește și: De ce nu are Analia Selis iubit, la 3 ani de la divorț: „Am foarte mulți pretendenți, dar…'

Citește și: Analia Selis dezvăluie cum i s-a schimbat viața după divorț: „Mă simt binecuvântată, fericită, împlinită!'

Citește și: Cabral revine la PRO TV. Când începe emisiunea Ce spun românii: „Ne-a prins bine pauza'

Citește și: Cine este soția lui Radu Banciu. Laura Maria i-a dăruit doi copii prezentatorului TV


Analia Selis vrea să cunoscă un nou partener de viață

Dacă până acum talentata cântăreață era sceptică la ideea de a-și găsi un nou partener, se pare că așteptările acesteia s-au schimbat considerabil în ultimul timp. Analia Selis e pregătită să-și refacă viața sentimentală și a descris tipologia de partener la care aspiră.

„Am stat să mă gândesc. Cred că aș putea să îți fac o listă lungă cu lucruri care mi-ar plăcea să le aibă acel bărbat. Știu și ce nu aș vrea să aibă acel bărbat. Dar, ca să nu sune pretențios sau să menționez lucruri care pot sună banal, dar, de fapt, sunt foarte serioase, o să îți spun că aș vrea un bărbat care să meargă tot timpul de mână cu mine prin viață, lângă mine, nu în față și nici în spate… și abia aștept!’, a declarat artista, potrivit unica.ro.


„Noa și Tiago sunt fantastici, plini de calități’

Analia Selis a vorbit și despre relația cu cei doi copii ai ei, Noa și Tiago, dar și despre valorile și calitățile cu care aceștia sunt înzestrați. Fiica artistei a împlinit recent 12 ani și seamănă izbitor cu aceasta, în timp ce mezinul familiei are vârsta de 10 ani.

„Sângele meu argentinian, naționalitatea, limba maternă, tricourile mele argentiniene de fotbal, de o viață, pe care le-am moștenit. Sau pe care le am de la ultimul Campionat Mondial, iubirea pentru fotbal, pentru Argentina, pentru muzică latino, pentru tango. Noa și Tiago sunt fantastici, plini de calități, de lucruri bune, dar nu cred că asta este neapărat o moștenire. Avem un drum împreună în care învățăm toți trei de la unul la altul, dar alegerea finală de cum ești și ce vrei să fi este o alegere a fiecăruia dintre noi’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Ei au un tată și nu vreau să-i iau locul’

Analia Selis și Răzvan Suma au rămas în relații bune după divorț, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Artista a recunoscut că viața de mamă singură nu este ușoară, însă a găsit echilibrul perfect între familie și carieră.


„Sunt mamă, ei au un tată și nu vreau să-i iau locul. Uneori un știu cum le fac pe toate, Dumnezeu le aranjează mereu frumos și până la urmă mă descurc. Sunt o mamă care încearcă să fie mai bună zi de zi, deoarece copiii învață mult prin exemplul tău propriu. În acest moment mă ocup de ei 100%, în afară de orele când am concert sau sunt plecată, dar și atunci vorbesc cu ei și știu ce fac, tot timpul’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook