Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, împlinește astăzi 13 ani! Ce mesaj i-a transmis mama ei

.

Ana Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică împlinește astăzi 13 ani. „Zâna” a profitat de acest moment special pentru a-i transmite un mesaj emoționant fiicei sale, care este astăzi o domnișoară în toată regula.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 15 decembrie, în urmă cu 13 ani, Andreea Marin trăia una dintre cele mai fericite zile din viața ei, ziua în care și-a strâns la piept fetița pe care și-o dorea atât de mult. Anii au trecut și mogâldeața cu ochi albaștri este astăzi o domnișoară în toată regula ce a împrumutat trăsăturile tatălui său și ochii bunicii paterne.


Andreea Marin a făcut astăzi o excepție în privința sărbătoritei zilei și a împărtășit fanilor două imagini personale cu Ana Violeta, care o ajută și pe ea, pesemne, să conștientizeze cât de mult a crescut fetița ei, dar să și mândrească în fața fanilor ce copil frumos are.


Andreea Marin a mai adăugat și un mesaj emoționant, care a impresionat publicul. „Atât erai de pitica, draga mea… Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva… Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!„.

Fotografia cu Violeta a strâns peste 10 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii, care fac referire la frumoasele trăsături ale fetei. Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să transmită câteva urări micuței și să îi mărturisească prezentatoarei TV că are un copil superb.


„La mulți ani! Chiar că are ochii tatălui ei.', „La mulți ani, Violeta! A ieșit un mix perfect din doi oameni superbi.', au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.


Andreea Marin este extrem de mândră de fiica ei

„E un copil aplecat către frumos, către pictură, origami, tot ce înseamnă lucruri făcute manual, pian, dans deopotrivă. Facem lecții împreună și repetiții împreună, deși are o profesoară. Dar e nevoie să repeți și acasă, nu se poate să mergi doar cu ceea ce faci o dată pe săptămâna cu profesorul tău și țin aproape, cât pot de mult. Sunt cam severă, recunosc, că profesor, dar învăț și eu să am răbdarea necesară’, a declarat Andreea Marin pentru Playtech, în urmă cu ceva timp.


„I-am ascuns multă vreme faptul că sunt o persoană cunoscută’

Violeta a aflat târziu că și mama sa este o persoană publică, nu numai tatăl ei, Ștefan Bănică Junior.

„I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu’, a povestit vedeta TVR pentru Click.


Citește și:

Elena Chiriac, primele declarații după ce a pierdut trofeul Ferma și premiul de 50.000 de euro: „Eu și Augustin am avut o înțelegere!'

Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă: „Până la urmă, i-am picat în plasă, dar după mult timp'

Cum au fost surprinși împreună Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după ce s-a zvonit că divorțează!

Câți copii are Andreea Marin

Toată lumea o cunoaște pe Violeta, însă puțini știu că Andreea Marin este mama a trei copii, două fete și un băiat. Prezentatoarea TV nu o are doar pe Violeta, fiica ei biologică cu
Ștefan Bănică Jr. Aceasta mai are un băiețel și o fetiță, ambii adoptați
de mai bine de 10 ani.


Vedeta nu i-a luat pe micuți acasă, însă a contribuit enorm din punct de vedere financiar și emoțional la creșterea celor doi, potrivit a1.ro.