Ana Ularu joaca in cel mai recent film al laureatei cu Oscar Susanna Bier

 Revista VIVA
.

Ana Ularu filmeaza zilele acestea la Praga, pe platoul celei mai recente pelicule semnate de regizoarea daneza Susanne Bier, castigatoarea de anul trecut a Oscar-ului pentru cel mai bun film intr-o limba straina („In a Better World').  

Actrita de 26 de ani joaca alaturi de Bradley Cooper („The Hangover' – 2009, „The A-Team' – 2010, „Wedding Crashers' – 2005, „Limitless' – 2011) si Jennifer Lawrence (rolul principal din blockbuster-ul „The Hunger Games' – 2012; „Winter’s Bone' – 2010), interpretii rolurilor principale.

„Serena' este o drama plasata in perioada crizei economice din perioada interbelica, in statul Carolina de Nord, din SUA. Pelicula va fi lansata in cinema in 2013.

Ana Ularu o interpreteaza pe Rachel Hermann, mama copilului lui George Pemberton (Bradley Cooper) si femeia care credea ca ii va fi aleasa, dar ajunge sa fie ilegitima si amenintata.

„E un rol cu foarte multa emotie, un personaj care isi descopera puterea si determinarea prin intermediul instinctului de supravietuire, unul din eroii subtili ai literaturii', spune Ana. „Si e o placere sa construiesc raportul de puteri si traiectoria lui Rachel, mai ales fiind antagonista Serenei (Jennifer Lawrence), alaturi de o regizoare pe care o ADOR', povesteste actrita.

Ana a primit anul acesta trofeul Shooting Stars, la Festivalul International de Film de la Berlin si Premiul Gopo pentru Cea mai buna actrita intr-un rol principal in 2012.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton