Ana Porgras le închide gura celor care îl critică pe Zanni, la Survivor: "Exact așa se comportă un campion"

.

Ana Porgras a fost unul dintre cei mai mari susținători ai lui Zanni de la Survivor. Eliminată între timp din competiție, bruneta susține că este alături de Zannidache cu sufletul și îi laudă evoluția la Survivor, declarând că, din punctul ei de vedere, Faimosul este un adevărat campion.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

S-a vorbit foarte mult despre relația dintre Ana Porgras și Zannidache de la Survivor. Mulți dintre fanii emisiunii erau convinși că sunt într-o relație de dragoste și chiar și unii dintre colegii lor de competiție au bănuit asta. Ana, însă, a susținut tot timpul că sunt foarte buni prieteni și au o legătură specială.


Imediat după ce a fost eliminată de la Survivor, Ana l-a susținut pe Zanni cu cele mai frumoase mesaje și declarații și l-a rugat să renunțe de ură sau răzbunare și să fie cel mai bun pe traseu. În tot acest timp, s-a dovedit faptul că Zanni a devenit tot mai stabil în ce privește parcursul sau la Survivor.


Mulți dintre foștii concurenți îl dau drept câștigător printre care și Sorin Pușcașu care ii admira determinarea și strategia pe care le-a făcut în cadrul competiției.

Acum, că show-ul este pe ultima sută de metri, Ana Porgras a ținut să îi trimită Faimosului un mesaj cu totul aparte: „Bravo, Zannidache.

Mândra de ține! Nu știu sincer cum mai poți să tragi în continuare de ține, dar vreau să îți transmit telepatic că exact așa se comportă un campion! Trage de el până în pânzele albe și asta demonstrezi tu cu fiecare intrare pe traseu!


Stați liniștiți că încă îl susțîn pe Zanni din tot sufletul, chiar dacă nu mai postez la fel de des nu înseamnă că nu sunt acolo cu el. Așa că nu vă obosiți să comentați aiurea’, a scris Ana Porgras pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ana Porgras, despre faptul că unii colegii de la Survivor au spus că e iubita lui Zanni: „Noi dormeam împreună și…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor: „Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!’/ EXCLUSIV


Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor: „M-a făcut psihic’

Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras, înainte de Survivor

Puțini știu că Zanni a locuit împreună cu Ana Porgras la Brașov pentru câteva zile înainte de a merge la Survivor. Cei doi se cunoșteau dinainte să plece în Republica Dominicană, iar de aici mulți au crezut că formează un cuplu. Deși aveau o relație foarte apropiată, Ana Porgras și Zanni au negat de fiecare dată că între ei ar fi mai mult decât o relație de prietenie.


Zanni de la Survivor a mers acasă la Ana Porgras înainte de Crăciun și i-a adus un cadou simbolic cu care a cucerit-o pe prietena sa. Faimosul a ținut să precizeze atunci că nu a avut bani pentru un dar mai scump.

‘Sunt zilele Crăciunului, în cazul în care vedeți aceste imagini prin februarie… Că prin februarie-martie o să punem acest videoclip, aflați că noi ne antrenăm și că este Crăciunul. Și globul pe care l-am adus eu în această casă este acesta!


Nu m-am jucat. În cazul în care sunteți săraci și n-aveți cum să facei cadou cuiva, să nu veniți cu mâna-n c…,veniți frumos cu o beteală, cu un glob din ăsta furat din curte, din alt brad. Dar contează gestul! Foarte frumos gestul, a glumit Zanni într-un vlog filmat la Brașov, postat pe YouTube acum o lună.

Faimosul a stat câteva zile acasă la Ana Porgras, în apartamentul ei din Brașov. Zanni a mărturisit că a dormit în casa sportivei și s-au antrenat pentru Survivor.


‘Acum este testul filmării. Vezi, din cauză că ești filmată, te grăbești și ratezi, îți zic eu! Ieri nimereai tot, acum ce faci? O să întrebe lumea acum: cum adică ieri? Voi de cât timp stați împreună? Ei, de câteva zile ne tot antrenăm… ne obosim!, a mai spus Zanni