Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor. Imaginile care nu s-au văzut la TV

.

Ana Porgras și Zanni se cunoșteau dinanite de a participa la Survivor România, lucru pe care l-au recunoscut și ei. Însă, apropierea dintre cei doi a părut a fi mai mult decât o simplă relație de prietenie și, drept urmare, au luat naștere tot felul de speculații în ceea ce-i privește. O altă izpostază surprinsă între Ana Porgras și Zanni, care a fost filmată în luna decembrie, dă mult de bănuit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Eliminarea Faimoasei Ana Porgras de la Survivor România l-a făcut pe Zanni să izbucnească în lacrimi. De-a lungul competiției, s-a tot zvonit că între cei doi ar exista o relație amoroasă, însă ei au susținut mereu că sunt doar prieteni.


Acum, au ieșit la iveală noi imagini cu Ana Porgras și Zanni care par să amplifice și mai mult zvonurile în ceea ce-i privește. Pe canalul de YouTube al lui Zanni a fost programat un vlog în care apare alături de Ana Porgras. Clipul a fost filmat în luna decembrie, înainte ca cei doi să plece în Republica Dominicană.


Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Jador după ce a votat-o la Survivor.„Am avut un schimb de replici înainte…’

Citește și: Ana Porgras rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor. Motivul pentru care Jador a votat-o:’Ar fi meritat să fie nominalizat Moroșanu’

Citește și: Petiție ca să se întoarcă Ana Porgras la Survivor:'E cea mai bună concurentă!'

Citește și: None de la Puterea Dragostei îl jignește pe Jador după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras, la Survivor:'Campioana României votată de un analfabet funcțional'


Imaginile care îi dau de gol pe Zani și Ana
Porgras

Zanni și Ana Porgras stau pe o pătură în sufrageria din apartamentul fostei gimnaste. Cei doi mănâncă dulciuri, iar la sfârșit se îmbrățișează. Ba mai mult, Zanni vrea s-o păcălească pe Ana Porgras și îi spune că a oprit filmarea și o încurajează să spună ce vrea, după care acesta face o glumă indecentă.

„Vă salutăm și votați-ne la Survivor!’, spune Zanni, ținând-o în brațe Ana Porgras.


„Aoleu, leșin! Suntem nebuni, adică tu!’, a spus și ea.

„Și tu, mă, și tu! Bine, am închis live-ul, acum poți să zici ce vrei tu‘, a spus el, mințind-o.

Ana Porgras nu a mușcat momeala, iar Zanni a
profitat de ocazie și a făcut o glumă cu tentă sexuală.

Hahaha… Poate ziceai: `Dă-mi te rog…, repede`!’, a încheiat el, iar Ana Porgras a izbucnit în râs.


Ana Porgras, despre relația cu Zanni la Survivor

La scurt timp după eliminarea din competiția
Survivor, Ana Porgras a vorbit despre relația ei cu Zanni, care s-a născut în
timpul competiției Survivor și care va continua, chiar dacă ea a ieșit din
competiție.

Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri. Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. Nu, nu avem nicio relaţie de iubire, e mai mult decât o relaţie de dragoste. Cu siguranţă va continua, o să îl aştept pe aeroport‘, a spus Ana Porgras în emisiunea lui Teo Trandafir.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram