Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor. Imaginile care nu s-au văzut la TV

 Mirea Roxana
.

Ana Porgras și Zanni se cunoșteau dinanite de a participa la Survivor România, lucru pe care l-au recunoscut și ei. Însă, apropierea dintre cei doi a părut a fi mai mult decât o simplă relație de prietenie și, drept urmare, au luat naștere tot felul de speculații în ceea ce-i privește. O altă izpostază surprinsă între Ana Porgras și Zanni, care a fost filmată în luna decembrie, dă mult de bănuit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Eliminarea Faimoasei Ana Porgras de la Survivor România l-a făcut pe Zanni să izbucnească în lacrimi. De-a lungul competiției, s-a tot zvonit că între cei doi ar exista o relație amoroasă, însă ei au susținut mereu că sunt doar prieteni.

ana-si-zanniana-si-zanni

Acum, au ieșit la iveală noi imagini cu Ana Porgras și Zanni care par să amplifice și mai mult zvonurile în ceea ce-i privește. Pe canalul de YouTube al lui Zanni a fost programat un vlog în care apare alături de Ana Porgras. Clipul a fost filmat în luna decembrie, înainte ca cei doi să plece în Republica Dominicană.

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Jador după ce a votat-o la Survivor.„Am avut un schimb de replici înainte…'

Citește și: Ana Porgras rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor. Motivul pentru care Jador a votat-o:'Ar fi meritat să fie nominalizat Moroșanu'

Citește și: Petiție ca să se întoarcă Ana Porgras la Survivor:”E cea mai bună concurentă!”

Citește și: None de la Puterea Dragostei îl jignește pe Jador după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras, la Survivor:”Campioana României votată de un analfabet funcțional”

Imaginile care îi dau de gol pe Zani și Ana Porgras

Zanni și Ana Porgras stau pe o pătură în sufrageria din apartamentul fostei gimnaste. Cei doi mănâncă dulciuri, iar la sfârșit se îmbrățișează. Ba mai mult, Zanni vrea s-o păcălească pe Ana Porgras și îi spune că a oprit filmarea și o încurajează să spună ce vrea, după care acesta face o glumă indecentă.

„Vă salutăm și votați-ne la Survivor!', spune Zanni, ținând-o în brațe Ana Porgras.

„Aoleu, leșin! Suntem nebuni, adică tu!', a spus și ea.

„Și tu, mă, și tu! Bine, am închis live-ul, acum poți să zici ce vrei tu', a spus el, mințind-o.

Ana Porgras nu a mușcat momeala, iar Zanni a profitat de ocazie și a făcut o glumă cu tentă sexuală.

Hahaha… Poate ziceai: `Dă-mi te rog…, repede`!', a încheiat el, iar Ana Porgras a izbucnit în râs.

Ana Porgras, despre relația cu Zanni la Survivor

La scurt timp după eliminarea din competiția Survivor, Ana Porgras a vorbit despre relația ei cu Zanni, care s-a născut în timpul competiției Survivor și care va continua, chiar dacă ea a ieșit din competiție.

Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri. Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. Nu, nu avem nicio relaţie de iubire, e mai mult decât o relaţie de dragoste. Cu siguranţă va continua, o să îl aştept pe aeroport‘, a spus Ana Porgras în emisiunea lui Teo Trandafir.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton