Ana Morodan și Adrian Teleșpan s-au întors în ASIA EXPRESS, după ce au fost eliminați. I-au înlocuit pe Jojo și pe Paul Ipate!

.

Bucurie mare pe Ana Morodan și Adrian Teleșpan. Sau nu! Cu 40 de minute înainte să plece spre România au fost informați că peripețiile lor în India continuă pentru că vor înlocui echipa formată din Jojo și Paul Ipate. Aceștia din urmă au plecat de urgență spre România, din cauza durerilor imposibil de suportat de Paul, chinuit de mult timp de hernia de disc.

 


„Bine v-am găsit, fă! Mă bucur foarte mult să vă văd! Teribil!’,  le-a spus Ana Morodan colegilor de competiție, sarcastică nevoie mare.

Evident nervoasă că și-a văzut planurile de a se întoarce la viața ei perfectă din București ruinate, Ana a revenit nemachiată în competiție, cu zero entuziasm de a mai continua drumul spre Mumbai. Teleșpan nu a fost nici el mai prejos și, cu bucuria aferentă omului căruia i s-au înecat toate corăbiile, s-a alăturat celorlalți la apelul de dimineață.


„Contesa și Teleșpan aveau niște fețe care n-au mai văzut salariul de vreo patru ani!’, s-a amuzat CRBL de cei doi.

„Teleșpan și Morodan n-au avut noroc în viață!’, i-a ironizat și Gina Pistol.

Toți concurenții, însă, au sărit în sus de bucurie că acest cuplu extrem de îndrăgit în competiție și în afara ei, a revenit în joc.

„Ei ar fi râs, dar au avut decența să nu o facă!’, a comentat Teleșpan momentul revenirii lor în concurs. „Ăia doi care au vrut să plece, au plecat, dar nu au mai plecat. E amuzant, dacă stai să judeci la rece. Ne-am întors, oameni buni!’, s-a amuzat scriitorul.


„Noi eram la hotel, cu bagajele făcute și la 12 și ceva noaptea, producătorul emisiunii a venit la noi în cameră și ne-a zis că  Jojo și Paul trebuie să plece, pentru că Paul are o problemă gravă de sănătate și trebuie să se opereze de urgență la București. În momentul ăla a fost jihad în sufletul nostru.

Îmi doream să ajung acasă, dar pe de altă parte dacă mă pui în fața unei încercări cu limitele mele, eu n-o să spun niciodată nu. Dar îmi pare foarte rău pentru ce a pățit Paul! Pe de altă parte, eu cred foarte mult în Univers și în energii și poate că drumul nostru trebuie să continue așa! Tot ce pot să vă spun este că de acum o să jucăm, fă!’, le-a spus Ana Morodan colegilor de concurs.


Remarca ei nu a fost bine primită de toată lumea, Șerban Copoț fiind de părere că a uitat să-și ia pastilele: „Sunt ușor bipolari!’.

„Ăștia nu mai pleacă din India nici dacă vor câștiga concursul!’, s-a amuzat CRBL.