Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați de la "Asia Express"! Cei doi au fost sarea și piperul competiției

.

Spre dezamăgirea fanilor, cuplul Ana Morodan-Adrian Teleșpan a părăsit aseară competiția Asia Express. După ce au terminat cursa pentru ultima șansă pe ultimul loc, cei doi nu au mai avut norocul să primească salvatorul elefant verde…

Aseară, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați de la Asia Express, din cutie fiind extras elefantul roșu. Cei doi concurenți nu sunt la prima experiență de acest gen, ei reintrând în concurs după prima eliminare, deoarece Jojo și Paul Ipate s-au retras din competiție.

Paradoxal, deși au spus permanent că își doresc să fie eliminați și să se întoarcă acasă, cei doi au reușit de fiecare dată, până acum, să treacă de cursa pentru ultima șansă. Ana Morodan a explicat că, de fapt, nu luptau pentru a rămâne în competiție, ci pentru a câștiga… o seară la hotel și, implicit, o masă omenească și un loc decent de dormit.


„Hai pa, fă!'

De data aceasta, cei doi au pornit în cursă împreună cu echipele formate din Ruby și Robert și Cocuța și Bogdan Boantă, dar au ajuns ultimii și, din păcate, nu au mai avut noroc, spre dezamăgirea fanilor. Chiar dacă la începutul competiției nu s-au numărat printre favoriți, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au devenit repede sarea și piperul în Asia Express, umorul spumos al contesei digitale și autoironia colegului ei de echipă reprezentând baza unor dialoguri demne de stand-up comedy. Cât despre formula de Adresare a Anei, „fă', pe care a folosit-o inclusiv în dialogurile cu localnicii, stârnind hohote de râs inclusiv din partea cameramanilor, aceasta va intra cu siguranță în folclorul urban. Ana le-a transmis celor rămași în competiție „Ne vedem în România', iar asta se va întâmpla cu siguranță, deoarece între concurenții rămași în cursă s-au legat prietenii.


„Toată experiența a fost grea pentru mine'

Au dormit pe jos, au umblat kilometri întregi prin ploaie, au mâncat chestii greu de imaginat, iar Ana l-a călcat cu mașina pe Oase și a fost cât pe ce să renunțe la concurs pusă în fața unei probe cu cobre, dar, cu toate astea, cei doi coechipieri au făcut treabă bună, ajungând aproape până în semifinală. „Toată experiența a fost grea pentru mine. Trebuia să mă adaptez cu viteza luminii la alte condiții șocante, îmi venea să-mi smulg părul din cap la fiecare zece minute, dar trebuia să fiu, totuși, decentă; au fost multe situații care m-au marcat (și cărora, sincer, vreau să le dau „delete), dar care, după ce m-am întors, m-au ajutat teribil.


Cred că în Asia Express mi-am consumat toate resursele de stres, pun orice situație în alte sertare, nu mai exagerez banalul și sunt mult, mult mai „chill. Mi-ar plăcea să fiu profundă și să vă spun că m-am întors din Asia Express mai îmbogățită spiritual, dar v-aș minți. Se pare că iluminarea nu e de mine; dar m-am întors cu un enorm bagaj profesional. Am avut ocazia să învăț lucruri utile de la o echipă de producție care a performat la un nivel impecabil. Mi-a fost de ajutor să învăț de la ei cum să îmi fac treaba chiar și când îmi venea să sparg toate camerele de filmat', a declarat Ana într-un interviu exlusiv pentru VIVA!