Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au Talent. Andra i-a dat Golden Buzz

.

Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc de doar 11 ani a primit Golden Buzz la Românii au Talent, în sezonul 11 de la PRO TV. Cea care a fost profund impresionată de talentul micuței a fost Andra. Nu doar ea consideră talentul fetiței drept unul uluitor, ci și Florin Călinescu. Juratul crede că micuța ar putea câștiga chiar marele premiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana-Maria Mărgean de la Românii au Talent și-a descoperit această pasiune în urmă cu doi ani. Cu toate că are o vârstă fragedă, a reușit să susțină un moment extraordinar cântând pe două voci.


‘Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze’, a spus Ana-Maria Mărgean de la Românii au Talent.


Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc, de la Românii au Talent

Ana-Maria Mărgean de la Românii au Talent este în vârstă de 11 ani. Părinții ei au descoperit că îi place foarte mult să cânte, încă de când fetița avea doar câțiva ani. Era suficient să audă linia melodică de două ori și era capabilă să o reproducă imediat. Atunci când Ana-Maria a împlinit 5 ani, părinții ei au dus-o la canto.

Destul de rapid a început să participe și la festivaluri. Odată cu trecerea timpului, și-a tot antrenat talentele. A făcut și pian, dar consideră că nu este încă suficient. Pe viitor, fetița și-ar dori să folosească și acest instrument muzical în scenetele ei ca ventriloc.


„A fost cea mai bună zi din viața mea până acum. Gestul Andrei este cel mai frumos mărțișor care mi s-a dăruit vreodată’, a mărturisit Ana-Maria Mărgean de la Românii au Talent, într-un interviu acordat pentru protvplus.ro.

Citește și: Cine este Daria Batschi, „fata cu harpa', de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu


Citește și: Cine este Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Citește și: Cine este Remi Martin, acrobatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au Talent

Citește și: Cine este Rareș Trufea, puștiul care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au Talent

Citește și: Cine este Dean Bowman de la Românii au Talent

Andra i-a dat Golden Buzz la Românii au Talent

După ce și-a prezentat păpușa, fetița ventriloc a început să cânte. Nu se aștepta să primească Golden Buzz și să ajungă cu numărul ei până în semifinală. A descoperit această artă pe Youtube, iar acum lucrează alături de Crina Svobodă.


Eu sunt Ana, ea e Lizzie, avem 11 ani, suntem născute în aceeași zi și locuim în București. Pe Lizzie am primit-o de ziua mea pentru că mi-am dorit foarte mult o păpușă și o iubesc foarte mult, e prietena mea cea mai bună’, a spus Ana-Maria Mărgean de la Românii au talent, atunci când a intrat pe scenă.


Ana-Maria Mărgean de la Românii au Talent i-a impresionat pe jurați

Smiley a fost extrem de impresionat de numărul fetiței Ana-Maria Mărgean la Românii au talent. Chiar a ținut să îi ureze să aibă succes pe plan internațional, căci este deosebit de talentată.

‘Doamne, nu îmi vine să cred ce am văzut. Ana, îți doresc să câștigi Românii au Talent și să ajungi la nivel mondial cunoscută pentru că eu nu am văzut așa ceva și sunt bucuros că am prins numărul ăsta din față și am scaun în primul rând la primul tâu spectacol de nivel național.


Sunt oameni pe care îi vezi pe stradă, te întâlnești cu ei la scara blocului, ca vecini, la școală și nu îți imaginezi în viața ta că oamenii ăia au puterea de a face o țară întreagă să plângă, să râdă, să rămână șocată‘, a exclamat Smiley.

‘Nici mie nu îmi vine să cred ce am văzut’, a afirmat Andra, înainte să apese butonul auriu.

‘Am senzația că am văzut și câștigătorul ediției din al 11 lea sezon. Ești foarte talentată și performanța de a scoate sunete cu noimă. Ești cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut la Românii au Talent. Bravo! Micuța ventriloacă este sortită să câștige emisiunea pentru că performanța ei e absolută. Muzical perfect, dublu perfect pe două cântări și păpușăreasă excelentă’, a spus și Florin Călinescu.


FOTO: Facebook